Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έκοψαν την πίτα τους οι αστυνομικοί της Φθιώτιδας

Για τα τρέχοντα ζητήματα, που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό, ενημερώθηκαν τα μέλη της Ένωσης Φθιώτιδας, κατά την ετήσια τακτική γενική συνέλευση και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης
Πίτας.
Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση;
Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του 2ου ορόφου του Αστυνομικού Μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Ένωσής μας, η οποία κλείνει φέτος 22 χρόνια δυναμικής παρουσίας στα συνδικαλιστικά δρώμενα του κλάδου.
       Την συνέλευση  τίμησαν με την παρουσία τους,  ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ.ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος, ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ.ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας κ.ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Ζαχαρίας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας κ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Δρόσος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδας κ.ΜΠΡΑΝΗΣ Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ.ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ Ιωάννης, ο Διευθυντής Αστυνομίας Φθιώτιδας Αστυνομικός Διευθυντής κ.ΜΑΝΤΖΙΩΚΑΣ Αστέριος, Υποδιευθυντές και πλήθος μελών των οποίων η παρουσία τους ήταν καθοριστική.
       Μετά τις καθιερωμένες ευχές, οι εργασίες ξεκίνησαν με την παρουσίαση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού από τον Πρόεδρο της Ένωσης, ο οποίος  ενημέρωσε παράλληλα τους συναδέλφους  για τα τρέχοντα εργασιακά ζητήματα που ταλανίζουν τον κλάδο.
       Στη συνέχεια, και αφού προηγουμένως απηύθυναν χαιρετισμό όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι, το λόγο πήρε ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ.ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος, ο οποίος αναφέρθηκε επιγραμματικά στις θέσεις και διεκδικήσεις της Ομοσπονδίας, ενώ ανέλυσε διεξοδικά (ως Επικεφαλής της σχετικής επιτροπής της Ομοσπονδίας) όλες τις διεργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί με σκοπό την αναβάθμιση των Σχολών και την πιστοποίηση-εναρμόνιση των Σπουδών με την συνθήκη της Μπολόνια.
       Κλείνοντας, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ.ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος, ο οποίος αφού αναφέρθηκε και ανέλυσε διεξοδικά τις θέσεις και διεκδικήσεις της Ομοσπονδίας, όπως η ανάγκη πλήρους συμμόρφωσης της Κυβέρνησης στις αποφάσεις του ΣτΕ για την αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών, η αβεβαιότητα και κοροϊδία εκ μέρους των αρμοδίων υπουργών όσον αφορά στην αναμόρφωση των ειδικών μισθολογίων και την αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας, στη συνέχεια κάλεσε τους συναδέλφους σε επαγρύπνηση για διαρκή αγώνα μέχρι δικαίωσης.      
       Μετά το πέρας των εργασιών πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης  Βασιλόπιτας, ενώ ακολούθησε συζήτηση με τα μέλη  και ανταλλαγή ευχών για μια καλή, υγιή και άκρως διεκδικητική  χρονιά.
       Τέλος, η Ένωσή μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ολόθερμα όλους τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της, καθώς  η συμμετοχή  και  η συλλογικότητα  είναι τα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν  να επιτύχουμε τους κοινούς στόχους.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο
Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΥΡΑΚΗΣ Ανάργυρος





ΔΟΥΜΑΝΑΣ Απόστολος




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια