Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πρ. Αστυνομικών Ηρακλείου για την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ.: "Δεν μπήκε το μαχαίρι στο κόκαλο"

«Δεν έγιναν τομές, δεν μπήκε το μαχαίρι στο κόκαλο όπως θέλαμε» σχολίασε αναφερόμενος στην αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών της Κρήτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Ηρακλείου Γιώργος Πικράκης. 


Μιλώντας στο Σκάι Κρήτης 92,1 ο κ. Πικράκης τόνισε ότι η πόλη του Ηρακλείου μένει με ένα αστυνομικό τμήμα, ενώ μέχρι τώρα οι ανάγκες καλύπτονταν από δύο αστυνομικά τμήματα. Το Β' Αστυνομικό Τμήμα αλλάζει έδρα, ενώ ουσιαστικά πρόκειται για μετονομασία του Α.Τ. Αγίου Μύρωνα.
Ο ίδιος υπογράμμισε ότι η υποβάθμιση των τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών σε γραφεία είναι αρνητική εξέλιξη και διαπίστωσε ότι η αναδιάρθρωση εφαρμόζεται όπως ακριβώς προτάθηκε, χωρίς να έχει ενσωματωθεί καμία από τις προτάσεις των ενώσεων αστυνομικών υπαλλήλων, όπως διατυπώθηκαν κατά το προηγούμενο διάστημα της διαβούλευσης.
Στα θετικά πάντως προσμετράται η δημιουργία της "Άμεσης Δράσης", "αρκεί να δουλέψει όπως πρέπει να δουλεύει μια τέτοια υπηρεσία" τονίζει ο πρόεδρος των αστυνομικών του Ηρακλείου.
Όσο για το χρόνο εφαρμογής των αλλαγών, θα πρέπει προηγουμένως να εκδοθούν διευκρινιστικές διαταγές του Αρχηγού της Αστυνομίας και κατόπιν να υλοποιηθούν οι αλλαγές, ίσως σε 1-2 μήνες, σύμφωνα με την εκτίμηση του κ.Πικράκη.

cretalive.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια