Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εκδήλωση - κοπή πίτας της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής

Δημοσιεύουμε από τον λογαριασμό του Θωμά Μπόζιαρη στο facebook: Μια πολύ ωραία εκδήλωση που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο της Διευθυνσης για τους εργαζομενους με μέριμνα του
νεοπροαχθεντος στο βαθμό του ταξίαρχου- Διευθυντού αυτής - κυρίου Λουζιώτη Κωνσταντίνου και εκτέλεση του σεφ της λέσχης και όλων των βοηθών - συναδέλφων αυτής !!
Συγχαρητήρια Σε όλους, ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση την οποία τίμησαν με την παρουσία τους η Γεν. Επ. Αστυνομίας Αλλοδαπών και προστασίας Συνόρων Αντ/γος κυρία Ζαχαρούλα Τσιριγώτη , ο γενικός Διευθυντής Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων και ευπαθών στόχων υπ/γος κύριος Βαλατσος Βλάσσιος , ο διευθυντής διεύθυνσης παράνομης μετανάστευσης /ΑΕΑ κύριος Κοσσιωρης Γεώργιος ,σύσσωμο το ΔΣ της Ένωσης Συνοριακών Φυλακών Αττικης, πλήθος αξιωματικών έν ενέργεια και μη και πολλοί άλλοι προσκεκλημένοι .
Εμείς απο τη μεριά μας να ευχηθούμε
Καλή χρόνια σε όλους με υγεία πάνω απ'ολα ,ευτυχία και οικογενειακή γαλήνη σε όλους !!
Επίσης να ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο δύσκολο έργο τους στην Αν/γο κυρία Τσιριγώτη Ζαχαρούλα ( επικεφαλής μας τώρα πια ) ,στον Άξιο νεοπροαχθεντα στο βαθμό του ταξιαρχου και παραμένοντα επικεφαλή της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικης κύριο Λουζιώτη Κωνσταντίνο τον οποίο Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις , με τον οποίο μας Συνδέουν πολύ περισσότερα και μας χωρίζουν πολύ λιγότερα !!!
Επίσης καλή επιτυχία και στον νεοπροαχθεν στο βαθμό του Διευθυντή Κύριο Νικολακόπουλο Σωτήριο με καθήκοντα α' Υποδιευθυντή !!
Επίσης καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και στο Διευθυντη κύριο Κοσσιωρη Γεώργιο με τον οποίο θα έχουμε άμεση επαφή οπως και πριν αλλα και στον Υπ/γο κύριο Βαλατσο !!!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια