Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Επιτακτική η αύξηση των οργανικών θέσεων στο Λιμενικό Σώμα" - Χαιρετισμός του Προέδρου της ΠΟΕΠΛΣ στη Γ.Σ της ΠΟΑΣΥ

Στην ομιλία του στη ΓΣ της ΠΟΑΣΥ ο Πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ Κυρανης Κωνσταντίνος απευθυνόμενος στους προσκεκλημένους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων αλλά και των 


συνδικαλιστικών φορέων των υπολοίπων Σ.Α. επισήμανε ότι τα λόγια στερούνται αξίας μπροστά στις εικόνες της προσφοράς και του αγώνα ζωής των Λιμενικών στο Αιγαίο.

"Οι εικόνες με τις ανθρώπινες ζωές χάνονται στη θάλασσα συγκλόνισαν το πανελλήνιο άλλα και στιγμάτισαν τις ψυχές των πρωταγωνιστών συναδέλφων μου .
Για εμάς τους Λιμενικούς οι περικοπές δεν έχουν οικονομική και μόνο προέκταση καθώς η συρρίκνωση του Σώματος κατά 2.400 στελέχη υποχρεώνει τους συναδέλφους εκτός από το να αμείβονται στο μισό από την άλλη να εργάζονται στο διπλάσιο.

 Είναι ιδιαίτερα λυπηρό το ότι πριν 3 χρόνια 2500 χιλιάδες εργασίας στο Λιμενικό  μέσα σε μια νύχτα απωλέσθησαν στο βωμό των συμφερόντων που αντιβαίνουν σε κανόνες λογικής και ηθικής.
Η έξαρση του προβλήματος της μετανάστευσης έκανε πρωταγωνιστές τους Λιμενικούς που τα προηγούμενα χρόνια είχαν το ρόλο του αφανή ήρωα .

Για τους εργαζομένους στο ΛΣ- ΕΛ .ΑΚΤ οι περικοπές στον μισθό μας  δυσκόλεψαν, οι μειώσεις όμως στις οργανικές θέσεις μας πόνεσαν καθώς στερούν την δυναμική της προσφοράς μας στην προστασία του Πολίτη και στην Ασφάλεια της χώρας.

Για αυτό κρίνονται ως επιτακτική ανάγκη οι προσλήψεις παράλληλα με την αύξηση των οργανικών θέσεων και . Είναι η ελάχιστη προσφορά της Χώρας σε ένα Σώμα που το μόνο ζητά είναι το να προσφέρει."



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια