Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Δράμας: Συγχαρητήρια για την εξιχνίαση εγκληματικής οργάνωσης.

Το Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Δράμας συγχαίρει την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών και την Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τ.Α. Δράμας, τον Διοικητή και το προσωπικό του
Τ.Α. Δράμας, τον Διευθυντή Αστυνομίας της Δ.Α. Δράμας, καθώς και τους Συναδέλφους των Υποδιευθύνσεων της Δίωξης Ναρκωτικών της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες κατάφεραν να εξιχνιάσουν εγκληματική οργάνωση, συλλαμβάνοντας συνολικά 16 μέλη του κυκλώματος για τα αδικήματα της σύστασης, συμμετοχής και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, σε συνδυασμό με παραβάσεις της νομοθεσίας για ναρκωτικά.
         
Οι Συνάδελφοι μας, παρά τις αντίξοες συνθήκες εργασίας, την έλλειψη σύγχρονου υλικοτεχνικού εξοπλισμού, τα προβληματικά περιπολικά και την έλλειψη στοιχειωδών κανόνων υγιεινής και ασφάλειας, καταφέρνουν καθημερινά να αποδεικνύουν εμπράκτως τον επαγγελματισμό τους, για την πρόληψη και την καταπολέμηση του εγκλήματος, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών της χώρας μας.
          Το Δ.Σ. του Σωματείου μας, εύχεται σε όλους τους Συναδέλφους μας ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον.

                                                             Για το Δ.Σ.
              Ο                                                                                                 Ο
        Πρόεδρος                                                                               Γενικός Γραμματέας
ΠΙΤΣΙΚΟΓΛΟΥ Απόστολος                                                                   ΖΛΑΤΟΣ Βασίλειος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια