Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάντηση της ΔΕΚΑ με τον πρόεδρο του ΟΑΣΑ για τις μετακινήσεις των αστυνομικών

Συνάντηση με τον Αναστάσιο Ταστάνη, πρόεδρο του ΟΑΣΑ πραγματοποίησε χθες,  αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Ενωτικής Κίνησης Αστυνομικών αποτελούμενη από το μέλος του Δ.Σ. της Ε.ΑΣ.Υ.Α. Βασίλειο Κουτσικο καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΝ.ΑΞΙ.Α. Μαρία Παναγοπούλου και Χρήστο Κόκκαλη. 

Διαβάστε την ανακοίνωση

 Στα πλαίσια της εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου μεταφέραμε τις απορίες και αγωνίες των συναδέλφων, ενώ επιπλέον διερευνήσαμε ποιο το μελλοντικό καθεστώς των μετακινήσεων του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. 

 Η συνάντηση διεξήχθη σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης με τα ακόλουθα συμπεράσματα:
 Ο σχεδιασμός για το ηλεκτρονικό εισιτήριο ολοκληρώνεται σύντομα, σε καμία περίπτωση όμως, όπως μας ενημέρωσε ο κ. ΤΑΣΤΑΝΗΣ, δε θα κλείσει το σχετικό σύστημα έως ότου ολοκληρωθεί στο σύνολο του εξοπλισμού η λειτουργία του και δε θα αιφνιδιαστεί το επιβατικό κοινό. Έως τότε θα ισχύει το υφιστάμενο καθεστώς, ενώ αναμένεται η ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών για τη ρύθμιση των ζητημάτων που αφορούν συγκεκριμένες εργασιακές ομάδες, καθώς και της κοινωνικής πολιτικής του Οργανισμού. 

  Σε κάθε περίπτωση, θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στις μετακινήσεις του επιβατικού κοινού, ένστολου και μη. 
 
 Επίσης υπήρξε εκτεταμένη συζήτηση σε ό,τι αφορά την ασφάλεια των σταθμών, των μέσων μεταφοράς και του επιβατικού κοινού απο επιθέσεις και βανδαλισμούς καθώς και τις δράσεις που πρέπει να αναληφθούν για τη βελτιστοποίηση τους, προς διαφύλαξη των ασφαλών μετακινήσεων και την δημόσια περιουσία

 Η Δ.Ε.Κ.Α. θα παρακολουθεί το ζήτημα των μετακινήσεων των Αστυνομικών και θα συμβάλλει, με τη διεκδίκηση και τη δράση της, στην επίλυση των ζητημάτων και θα ενημερώσει έγκυρα και έγκαιρα για κάθε εξέλιξη στο συγκεκριμένο ζήτημα. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια