Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σεσημασμένοι «άνοιγαν» σπίτια στην Αλεξανδρούπολη

Μέσα σε ένα βράδυ διέρρηξε τέσσερα σπίτια στην πόλη και σε οικισμούς της Αλεξανδρούπολης μια τετραμελής σπείρα νεαρών Ελλήνων, οι τρεις από τους οποίους είχαν απασχολήσει επανειλημμένα
τις αρχές για κλοπές. Τις προηγούμενες ημέρες, είχαν διαρρήξει και τρεις επιχειρήσεις.

Οι τέσσερις δράστες ηλικίας 25, 21, 20 και 19 χρόνων κρίθηκαν ύποπτοι από τους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έκαναν σήμα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν να σταματήσει για να το ελέγξουν. Όταν βρήκαν μέσα ένα μαχαίρι μήκους 0,16 εκατοστών, τέσσερα διαρρηκτικά εργαλεία, μια κουκούλα full face και ένα σκούφο, συνέλαβαν τους επιβάτες και τους οδήγησαν στην Ασφάλεια.

Στην προανάκριση διαπιστώθηκε ότι νωρίτερα είχαν διαρρήξει τα τέσσερα σπίτια και είχαν αρπάξει χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή, ενώ στις 3 και τις 6 Φεβρουαρίου ο 21χρονος μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του διέρρηξε μία επιχείρηση και έκλεψε 47 ευρώ, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει άλλες δύο. Οι νεαροί κακοποιοί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης και αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες κλοπές και παράβαση του νόμου περί όπλων.


protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια