Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι ήρωες της Σάμου - Αστυνομικοί εναντίον πολλών αντιξοοτήτων "Για φανταστείτε το"

Από αστυνομικό που υπηρετεί στη Σάμο, το πιθανότερο ως αποσπασμένος, λάβαμε την επιστολή που ακολουθεί και περιγράφει συνθήκες που αποτελούν τον ορισμό της
αντιξοότητας.


"κ. Καραϊβάζ αν είναι δυνατόν κάντε ένα ρεπορτάζ για ΟΛΟΥΣ τους αστυνομικούς της Δ. Α. Σάμου που απασχολούντε σε θέματα αλλοδαπών. Εκεί θα βρείτε τους πραγματικούς ήρωες.

Για τον αξ.  υπ. και σκοπό κρατηριων του Α. Τ.  Σάμου που έχουν 55 και βάλε κρατούμενους στη βάρδια σε κρατητήρια 11 ατόμων.

Για την ΟΠΚΕ και ΔΙΑΣ Σάμου και τις αποσπασμένες ΟΠΚΕ από Αττική που κάθε βράδυ στην κυριολεξία έρχονται σώμα με σώμα για να αποτρέψουν κλοπές αλλά και την απομάκρυνση των αλλοδαπών από το λιμένα Βαθέως Σάμου για να μην μπουν σε νταλίκες με προορισμό τον Πειραιά.

Για τους αποσπασμένους αστυνομικούς που φρουρούν το ΕΧΠΑ Σάμου. 7 άτομα για να φυλάξουν το σύνολο των αλλοδαπών που φιλοξενούντε εκεί. Για φανταστείτε το.

Και πολλοί ακόμη αστυνομικοί που θα ήταν κουραστικό να σας αναφέρω.Και αμφιβάλω αν βρείτε αυτούς τους Ε. Φ.  μέσα σε αυτούς τους '' ήρωες'' αστυνομικούς. Τέλος επειδή θέλω να είμαι δίκαιος, δεν αμφιβάλλω ότι αυτά που αναγράφονται στα άρθρα είναι ψευδή,  αλλά είμαι σίγουρος ότι προβάλλονται μονομερώς χωρίς να λέγεται όλη η αλήθεια".


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια