Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι παρεμβάσεις και οι προσπάθειες της ΔΕΚΑ στις Εσωτερικές Υποθέσεις

 

 Ακολουθεί κείμενο της Δημοκρατικής Ενωτικής Κίνησης Αστυνομικών σχετικά με τις παρεμβάσεις της στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.


Το καθεστώς που παρήγαγε το πελατειακό σύστημα στην υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. και το οποίο συντηρούνταν,από το 1999(ημερομηνία σύστασης της υπηρεσίας)με ευθύνη όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων θα λάβει τέλος με την ψήφιση του άρθρου 14,στο νομοσχέδιο του υπουργείου εσωτερικών. Η συζήτηση θα γίνει σε συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής την 14/02/2017 και ώρα 17:00 ,πριν εισαχθεί για ψήφιση στην ολομέλεια και καλούμε όλα τα κόμματα να το υπερψηφίσουν.

Η ΔΕΚΑ ήταν η μόνη παράταξη που όλο αυτό το διάστημα είχε ψηλά στην ατζέντα το εν λόγω ζήτημα, με παρεμβάσεις σε θεσμικούς παράγοντες, με αρθρογραφία ,επιστολές προς τον υπουργό και στα άλλα κόμματα αλλά και πίεση προς κάθε κατεύθυνση, ενώ άλλοι κώφευαν γιατί θα έχαναν πελατεία.
Η αποκατάσταση της αξιοκρατίας, του αισθήματος δικαιοσύνης, ισότητας και ισονομίας υπηρετείτε με αυτήν τη νομοθετική πρωτοβουλία στη πράξη,γιαυτό δεν έχουμε παρά να αποδώσουμε τα εύσημα στη πολιτική και φυσική ηγεσία του υπουργείο μας. 

Η ΔΕΚΑ θα συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό τον αγώνα με γνώμονα την διαφάνεια για όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τους σκληρά εργαζόμενους συναδέλφους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια