Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γύρω γύρω όλοι οι αστυνομικοί αλλά απτόητοι οι ληστές των Εξαρχείων χτύπησαν ξανά


Η αστυνομία εδώ και αρκετούς μήνες θέτει σε εφαρμνογή ειδικό σχέδιο αστυνόμευσης με ΟΠΚΕ, ΜΑΤ και άλλες δυνάμεις, για την φύλαξη των σούπερ μάρκετ και
καταστημάτων με ηλεκτρονικά είδη που λειτουργούν στην καρδιά των Εξαρχείων.

Είχε προηγηθεί του ειδικού σχεδιασμού μπαράζ σχεδόν καθημερινών ένοπλων ληστειών στους συγκεκριμένους οικονομικούς στόχους, οδηγώντας κατ' ουσίαν σχεδόν πειθαναγκαστικά την αστυνομική ηγεσία της Αττικής στη λήψη ειδικών μέτρων.

Για το κάψιμο των τρόλει μπήκε διμοιρία στην Πατησίων, για τα σούπερ μάρκετ ΟΠΚΕ, ενώ μετά την τρομοκρατική επίθεση με καλάσνικοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ στην Χαριλάου Τρικούπη, τέθηκε σε εφαρμογή σχέδιο ανασύστασης της ΔΕΛΤΑ για ενδημική αστυνόμευση και περιπολίες με την ονομασία "Ομικρον"

Παρόλα αυτά, χθες το βράδυ, απτόητοι από την πληθωρική ομολογουμένως αστυνομική παρουσία στα Εξάρχεια, δύο κουκουλοφόροι με την απειλή μαχαιριών, αφαίρεσαν από τα ταμεία άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν σαν καλοί κύριοι. Πρόσθετη λεπτομέρεια; Το σούπερ μάρκετ βρίσκεται στην Καλλιδρομίου και σε απόσταση λίγων μόλις μέτρων από το αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων.

Ενδεικτικό για την κατάσταση είναι το μήνυμα που έστειλε στο bloko.gr αναγνώστης αστυνομικός. 

Καλημερα γιωργο. Χθες το βραδυ παλι ληστεψαν τον ΑΒ βασιλοπουλο στα εξαρχεια στο κλεισιμο αναρχικοι με κουκουλες και μαχαιρια ενω η αστυνομια φυλαγε τα αλλα σουπερ μαρκετ (μπαζαρ, σκλαβενιτη κλπ). Δεν καταλαβαινουν οι απο πανω οτι αυτο το συστημα δε δουλευει.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια