Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Και τώρα ποιος θα γράφει τις προκηρύξεις;" - "Πιάστηκε" το χέρι του συντάκτη;

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον παρακολουθούν αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής τη διεύρυνση του χρόνου που μεσολαβεί μέρα με την ημέρα από την ημερομηνία της
αποτυχημένης βομβιστικής επίθεσης στο υπουργείο εργασίας (12 Δεκεμβρίου) και την απουσία ανάληψης ευθύνης από οργάνωση του ένοπλου αντάρτικου πόλης.

Κι εστιάζουν περισσότερο στη συγκεκριμένη ενέργεια και όχι σ' αυτή που ακολούθησε, της δολοφονικής επίθεσης με καλάσνικοφ στα ΜΑΤ της Χαριλάου Τρικούπη (10 Ιανουαρίου) καθώς η τελευταία έπεται της σύλληψης της πόλας Ρούπα (5 Ιανουαρίου) και ήταν σχεδιασμένη εκ του προχείρου, τυφλή και συνεπώς πιο επικίνδυνη. Ανεξαρτήτως όμως αυτής καθαυτής της ενέργειας και του πρόδηλα εκδικητικού χαρακτήρα της, οι σφαίρες στα ΜΑΤ δεν αθροίζονται στην στρατηγική στόχευση της νεοτρομοκρατίας επί των ημερών ελευθερίας της Πόλας.

Από την άλλη, θα υποστηρίξει κάποιος, υπάρχει πλήθος ορφανών επιθέσεων, ενώ τη επίθεση με καλάσνικοφ στη νέα δημοκρατία (14 Ιανουαρίου 2013), η ΟΛΑ έκανε 6 μήνες για την αναλάβει (26 Ιουνίου 2013), οπότε προς τι η σπουδή;

Δεν είναι το ίδιο και το αυτό, λένε στο bloko.gr στελέχη της αστυνομίας. "Η άστοχη επίθεση στο υπουργείο εργασίας, εντάσσεται στη φιλοσοφία και στην ιδεολογία- ιδεοληψία που των χτυπημάτων με στόχο το μνημόνιο, των ΔΝΤ που εμπεριέχονται ως στοιχεία κριτικής στις προκηρύξεις των συνδεδεμένων ή συναφών οργανώσεων που εδρασαν όσο η Ρούπα ήταν ελεύθερη. Και η αάληψη της ευθύνης σε όλες τις περιπτώσεις ακολούθησαν με σχεδόν συγκεκριμένη χρονική απόσταση. Εξ' ου και ο προβληματισμός".

Για να δούμε...
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια