Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αγρίνιο: Απονομή «Αστυνομικού Σταυρού» στον Ανθυπαστυνόμο που έσωσε ηλικιωμένο από βέβαιο πνιγμό (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Απονεμήθηκε ο «Αστυνομικός Σταυρός» στον Ανθυπαστυνόμο Σπύρο Κοντό που κατάγεται από την Αμφιλοχία και υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας, μετάλλιο το οποίο δεν είχε ποτέ αποδοθεί σε αστυνομικό που υπηρέτησε ή υπηρετεί σε ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα!

Η τελετή απονομής έγινε υπό την παρουσία του Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγου Αδαμάντιου Μητρόπουλου, του Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας Δημήτρη Παπαευθυμίου, της οικογένειάς του, συναδέλφων του, των Αντιδημάρχων Βόνιτσας και Αγρινίου Γ.Μελιάδη και Θ.Στούπα αντίστοιχα, του Διοικητή του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας Δ.Μιχάλη και συνδικαλιστών της Αστυνομίας.
Ο Σπύρος Κοντός έσωσε από βέβαιο πνιγμό έναν ηλικιωμένο λουόμενο. Συγκεκριμένα, πρόπερσι ο Ανθυπαστυνόμος Σπύρος Κοντός με πράξη αυτοθυσίας, εκθέτοντας αποδεδειγμένα τη ζωή του σε κίνδυνο, αντιλαμβανόμενος την επικείμενη πραγμάτωση πνιγμού λουόμενου άνδρα, ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του, κολύμπησε άμεσα μεγάλη απόσταση (200 μέτρα) κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση και μεγάλος κυματισμός) διασώζοντας τον.

sinidisi.gr

aponomi1
apoomi2
aponomi3
aponomi4
aponomi5
aponomi6
aponomi7


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια