Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πού και πότε θα γίνει η Ετήσια Γενική Συνέλευση της 'Ενωσης Αξιωματικών Αττικής

Ανακοίνωση για την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ενωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Αττικής.

Το Δ.Σ. της Ενώσεώς μας συνεδρίασε την 20-02-2017 και αποφάσισε όπως  η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη  28 Μαρτίου 2017 και ώρα 09.30΄ σε αίθουσα (10ου ορόφου) του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52 - Αθήνα) με θέματα : 
1.- Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου.
2.- Οικονομικός Απολογισμός.
3.- Προϋπολογισμός επόμενου έτους.
4.- Ενημέρωση για τις διεκδικήσεις του Αστυνομικού Συνδικαλιστικού Κινήματος και την πορεία των θεμάτων και προβλημάτων που απασχολούν το Σώμα και τους εργαζομένους σε αυτό.
5.- Οιοδήποτε θέμα το οποίο ήθελε τεθεί από τα μέλη της  Ένωσης.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Επιβάλλεται η παρουσία σας για να μπορέσουμε όλοι μαζί να θέσουμε τους στόχους  και να διεκδικήσουμε τις λύσεις στα προβλήματά μας, που καθημερινά γιγαντώνονται και απαιτούν άμεσες λύσεις προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και των συναδέλφων.
Οι προτάσεις σας και η κριτική είναι επιβεβλημένες για να μπορέσουμε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο παρόν και μέλλον, για το Σώμα, τους εργαζομένους σ’ αυτό και την κοινωνία που είναι και ο τελικός κριτής μας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση μη απαρτίας η Τακτική Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το καταστατικό, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.


ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ.


Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Βασίλειος ΒΡΑΝΤΖΑΣ


Κανέλλος ΝΙΚΟΛΑΟΥ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια