Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τμήμα ΣΑ ΣΥΡΙΖΑ για Πενταετείς: Υποκινούμενες ενέργειες και βανδαλισμοί

Διαβάστε την Aνακοίνωση Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ για τους Πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης, στην οποία κάνουν λόγο για υποκινούμενες ενέργειες και βανδαλισμό: Το
Τμήμα Σωμάτων Ασφάλειας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι πάντα δίπλα στους εργαζόμενους και συμπορεύεται στους αγώνες τους, όπως εκφράζονται μέσω του συνδικαλιστικού κινήματος για τη διεκδίκηση των εργασιακών τους δικαιωμάτων και τη διασφάλιση των κεκτημένων τους, όταν αυτά απειλούνται.
 Ωστόσο, είναι απέναντι σε πρακτικές που καταφανώς είναι υποκινούμενες και εξυπηρετούν αλλότριους σκοπούς, πέραν αυτών που το συνδικαλιστικό κίνημα επιτάσσει. 
 Οι χτεσινές κινητοποιήσεις των πενταετούς υποχρέωσης πυροσβεστών, οι οποίες συνοδεύτηκαν και από πράξεις βανδαλισμού στο κτίριο του Υπουργείου Διοικητικής Αποκέντρωσης, στιγματίζουν το συνδικαλιστικό κίνημα, αμαυρώνουν, πλήττουν και αδικούν το συντεταγμένο αγώνα που διεξάγει η πλειοψηφία των εργαζομένων αυτών , τη χρονική στιγμή μάλιστα που έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες επίλυσης των θεμάτων που απασχολούν. 
 Για τους 4.000 πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης που προσλήφθηκαν το Φεβρουάριο του 2012 και οι οποίοι από τότε τελούν σε καθεστώς ομηρίας, ουδεμία κυβέρνηση έως τώρα ανησύχησε για την περαιτέρω τύχη τους. Πως να το πράξουν άλλωστε, αφού οι μόνες διαδικασίες που γνώριζαν ήταν αυτές των μαζικών απολύσεων; 
  H «ανάλγητη» κυβέρνηση δεν αμφισβητεί τη νομιμότητα των διαδικασιών μονιμοποίησης των Πυροσβεστών Πενταετούς θητείας. Για την αποκατάσταση της εργασιακής τους ειρήνης, μέχρι την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών, θα παρέχουν αδιάλειπτα τις υπηρεσίες τους, με διάταξη που θα κατατεθεί άμεσα στη Βουλή.
 Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις μέχρι την τελική λύση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια