Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι σκέψεις της Νέα Συνδικαλιστική Πρωτοβουλία Αξιωματικών - Ανθυπαστυνόμων για τις κρίσεις


Οι κρίσεις  τελείωσαν.  Σίγουρα  θα υπάρχουν όπως πάντα κάποιοι  που αισθάνονται αδικημένοι και κάποιοι δικαιωμένοι.

Η Νέα Συνδικαλιστική Πρωτοβουλία Αξιωματικών - Ανθυπαστυνόμων στο παρακάτω κείμενο αναφέρεται στις κρίσεις της ΕΛΑΣ.



Εκεί όμως που πρέπει να  επικεντρωθούμε  είναι ότι  πρέπει όλοι οι  προαγόμενοι  να  κατέχουν θέση ανάλογα του βαθμού τους. Πρέπει δηλαδή όλοι οι ταξίαρχοι να αναλαμβάνουν την διοίκηση κάποιας  διεύθυνσης  και κατόπιν οι Αστυνομικοί Διευθυντές και να μην  παρατηρούνται  φαινόμενα προαγωγής και ταυτόχρονης πίεσης  ώστε να μην αλλάξει ούτε γραφείο  ο  προαγόμενος  και αντί αυτού να μετακινείται Αστυν.Διευθυντής ή ακόμη και Αστυν.Υποδιευθυντής για κάλυψη κενών  θέσεων  Διευθυντή Νομού  που πρέπει να καλύπτονται πρωτίστως από  Ταξιάρχους.

Παράλληλα  βλέπουμε  με  θλίψη, Αξιωματικοί που έχουν περιθώρια και διάθεση προσφοράς, να αποστρατεύονται  στην ηλικία  των 50, 51, 52 ετών.

Έπρεπε εδώ και χρόνια ηγεσία  και συνδικαλιστές να έχουν ασχοληθεί με τα θέματα αυτά που δεν προέκυψαν εν μια νυκτί.

Δεν ευθύνεται ούτε η τωρινή ηγεσία (πολιτική και φυσική) όμως οφείλει  να δώσει λύση, όπως οφείλει να ευαισθητοποιεί το συνδικαλιστικό κίνημα  και να αποφασίζει για το παρόν κοιτώντας όμως το μέλλον.

 

Καλή δύναμη σε όλους και ευχόμαστε όλοι να αφήσουν πίσω τους ένα  θετικό αποτύπωμα, βάζοντας και αυτοί ένα λιθαράκι για το οικοδόμημα  της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και της κοινωνίας γενικότερα.

 

NEA ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ / ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια