Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πόσοι αστυνομικοί θα είναι υποψήφιοι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές;

Το ερώτημα έθεσε χθες στο facebook ο συνδικαλιστής Δημήτρης Καραγιαννόπουλος και ακόλουθησαν οι ακόλουθες
διευκρινίσεις.

- Για πες Μήτσο;

- Dhmhtrios Karagiannopoulos Για να βοηθησω Δράμα Πιερία Εβρος Αχαια Λαρισα Τρικαλα Εύβοια Β Αθηνων Α Αθηνών Ευρυτανία Φθιώτιδα Κρήτη Υπόλοιπο Αττικής Γρεβενά βαλε δίπλα τα ονόματα τα περισσότερα τα ξέρεις!

- Μπράβο λαός;Οπότε δεν μας παίρνει να αυτοπροταθούμε;χαχαχα.Μπράβο μπράβο..καλή επιτυχία στους συναδέλφους.Και εις ανώτερα

-  Dhmhtrios Karagiannopoulos: Ξέχασα και την Αιτωλοακαρνανία θα έχει και αυτή υποψήφιους!

Nikos Karapanos: Και που είναι ρε Δημήτρη το μεμπτό !!!! Εγω καλο το βλέπω αποδοχή και αναγνώριση σε ένα επάγγελμα που τόσα χρόνια ήταν στη "απέξω "και στο μίσος !!!!!!

- Dhmhtrios Karagiannopoulos Από την απαντησή μου στην Γεωργία γνωρίζω αρκετούς συναδέλφους μας που θα κοσμούσαν το Ελληνικό κοινοβούλιο δυστυχώς όμως δεν θα τους δούμε ποτέ. Αντιθέτως θα δούμε μόνο συνδικαλιστές και Στρατηγούς και ο λόγος είναι απλός. Το διάστημα που είναι στην ενέργεια δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του Λαού και των συναδέλφων τους αλλά των κομμάτων που στηρίζουν και ακόμη χειρότερα επιχειρηματιών!!!! Αυτό είναι το μεμπτό Νικόλαε!

- Nikos Karapanos: ο καθεις μέσα απο αυτό που ασχολήθηκε καλά άσχημα το κρίνει ο λαός !!!!!

- Dhmhtrios Karagiannopoulos: Αυτή είναι η γνώμη σου η δική μου είναι μαυρο στους Στρατηγούς υποψηφιους, μαυρο και στους συνδικαλιστές υποψηφιους βουλευτές. Αν κατέβει χαμηλόβαθμος συνάδελφος που δεν έχει συνδικαλιστικό πόστο φυσικά και πρέπει να τον στηρίξουμε ! Από οτι καταλαβαίνω έχεις μελλοντικές βλεψεις !! Την ίδια άποψη έχω γία όλους τους κλαδους όχι μονο τον δικό μας ! 
 
Nikos Karapanos: Μητσο δεν εχω καμία βλεψη γιατι πάσχω στην στήριξη του προεκλογικού αγώνα !!!!!!αλλα το μαύρο το δικό σου και τον αρνητισμό σου δεν είδα να τον βγάζεις σε Κάνα δικηγόρο που Μαδαει στα Δικαστηρια σε Κάνα γιατρό που είναι στα φακελάκια σε Κάνα εφοριακό ..κλπ κλπ φαντάζομαι λοιπόν μαύρο σε ολα;;;;; δεν διαφέρουμε τότε ομως με κάποιους που καταδικάζουμε .....!!!!
 
- Dhmhtrios Karagiannopoulos: Δεν ξεχνώ και τους προηγούμενους που εσωσαν την Πατρίδα --ο κ. Νταβλούρος έγινε γνωστός όταν η παρέα των «αστυνομικών» της Βουλής, δηλαδή ο ίδιος και ο βουλευτής Δράμας Δημήτριος Κυριαζίδης απείλησαν προσωρινά ότι θα καταψηφίσουν το Μνημόνιο γιατί περιλαμβάνει περικοπές στους μισθούς των ενστόλων. Τελικά ψήφισαν και οι δύο και ο κ. Νταβλούρος δήλωσε ότι με την ψήφο του σώζει τη χώρα:
«Οι διαπραγματεύσεις με την τρόϊκα τελείωσαν, τα ψέματα τελείωσαν. Έφτασε η κρίσιμη ώρα, η ώρα της αλήθειας.Ή λέμε, τώρα, ναι στα ομολογουμένως σκληρά μέτρα που οδηγούν, ωστόσο, στη σωτηρία της χώρας ή αρνούμαστε τη μοναδική διέξοδο που έχουμε μπροστά μας και η Ελλάδα βυθίζεται στο χάος.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια