Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αυτές είναι οι, μερικές από τις πολλές, αντρικές συνήθειες που εξοργίζουν τις γυναίκες!


Πολλά μπορούν να εξοργίσουν μια γυναίκα, αυτά ωστόσο είναι ικανά να την κάνουν «πύραυλο» στη στιγμή.

Κυριακή απόγευμα λοιπόν, απολαμβάνεις ήσυχος-ήσυχος το ματσάκι σου. Κρατάς προσεκτικά τη μπίρα στα χέρια σου, μασουλάς (ακόμα πιο προσεκτικά) ένα σνακ και απολαμβάνεις την ομαδάρα που κάνει πάλι «παπάδες» στο γήπεδο.

Όλα πάνε κατ' ευχή και μοιραία θεωρείς ότι η ζωή κάποιες φορές είναι απλώς τέλεια...

Τότε, εντελώς ξαφνικά, διακρίνεις το παγερό της ύφος να σε καρφώνει από την άλλη άκρη του δωματίου. Ναι, τα 'χει πάρει κράνος, δεν κάνεις λάθος! Και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορείς να καταλάβεις το γιατί. Τι μπορεί να έκανες στραβά δηλαδή βιδωμένος στον καναπέ σου; Μην ανησυχείς, ξέρει αυτή...

Πολλά -μα πάρα πολλά- είναι αυτά που εξαγριώνουν το ωραίο φύλο, ένα σενάριο εξάλλου που κάθε άντρας έχει αντιμετωπίσει συχνότερα απ’ όσο μπορεί να θυμηθεί: να μην ξέρει δηλαδή από πού του 'ρθε!

Να και τα top της γυναικείας λίστας παραπόνων...

Την αγνοείς
Δεν είναι τόσο απλό όσο σου ακούγεται. Σε κανέναν δεν αρέσει φυσικά να τον αγνοούν, αλλά με τη γυναίκα τα πράγματα είναι κομματάκι διαφορετικά. Δεν αρκεί να περνάς χρόνο μαζί της για να απαλλαγείς από τις κατηγορίες περί αδιαφορίας και εγκατάλειψης. Αλίμονο! Της δίνεις την πλήρη και αδιάσπαστη προσοχή σου; Είναι το κέντρο της συζήτησης; Του κόσμου (σου); Δεν φτάνει, με άλλα λόγια, η φυσική σου παρουσία, χρειάζεται και το σύνολο του ψυχικού σου κόσμου για να νιώσει ότι δεν την αγνοείς.

Είσαι ακατάστατος
Είναι αλήθεια ότι εμείς οι άντρες δεν είμαστε ακριβώς το πρότυπο της τάξης και της οργάνωσης. Στη γυναικεία ψυχοσύνθεση, όμως, το να πετάς τα ρούχα σου όπου βρεις δείχνει τεράστια έλλειψη σεβασμού στον κόπο της! Είσαι ένα εγωιστικό κάθαρμα που δεν νοιάζεσαι για την καθαριότητα (και υγιεινή!) του σπιτιού. Ακόμα κι αν σκέφτεσαι ότι ποτέ δεν της έχεις ζητήσει να καθαρίσει τα χάλια σου, δεν παύει να είσαι ανεύθυνος και αγροίκος.


Δεν απαντάς στις κλήσεις της
Ακόμα κι αν είσαι στη σημαντικότερη επαγγελματική συνάντηση της ζωής σου, δεν πάει να παίζεται η καριέρα σου κορόνα-γράμματα, ο λογικός χρόνος για να την καλέσεις πίσω μετριέται σε δευτερόλεπτα! Άσε το γεγονός ότι από τη στιγμή που δεν σηκώνεις το τηλέφωνό σου, είσαι τουλάχιστον ύποπτος. Πώς το εισπράττει; Ότι δεν είναι αρκετά σημαντική για σένα ώστε να καταδεχθείς να απαντήσεις στην κλήση/SMS της. Παράλογο; Όχι βέβαια. Απλώς γυναικείο!

Τσεκάρεις άλλες γυναίκες
Την καρακουκλάρα που περνά από μπροστά σου δεν γίνεται να μην την «κόψεις». Απλά δεν γίνεται! Και η πλάκα είναι ότι το ξέρει κι αυτή. Είναι στην ανθρώπινη φύση εξάλλου να επιζητεί εικόνες που ευχαριστούν το μάτι. Ωστόσο, για τη γυναίκα εκλαμβάνεται ως πλήγμα ναρκισσισμού, ότι αυτή δεν μετράει δηλαδή, γι' αυτό και μπανίζεις άλλα θηλυκά. Δεν υπάρχουν και πολλά που μπορεί να κάνεις για το κακό σου το χούι. Προσπάθησε απλώς να μην πετάγονται τα μάτια σου έξω και περιόρισε τους βρυχηθμούς σου. Ίσως αυτό κάπως την καλμάρει.


Αφήνεις το καπάκι της λεκάνης σηκωμένο
Τίποτα δεν την εξοργίζει περισσότερο από αυτό. Εδώ όμως υπάρχουν και καλά νέα για σένα, γιατί πράγματι μπορείς να κάνεις κάτι: να το κατεβάζεις! Παράλογο-ξεπαράλογο, θυμήσου να κατεβάζεις το αναθεματισμένο το καπάκι για να δείξεις σεβασμό στις ανάγκες της και να αφαιρέσεις από τη μακροσκελή λίστα των παραπόνων της ένα τόσο δα μικρό (αλλά σημαντικότατο) πραγματάκι.



Πηγή: newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια