Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίτιμο μέλος των Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας ανακήρυξαν τον Επιτελάρχη τα μέλη της Ένωσης

Επίτιμο μέλος της Ένωσής τους ανακήρυξαν τον απερχόμενο Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδας και νυν Επιτελάρχη της ΕΛ.ΑΣ τα μέλη των Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την τελετή
παράδοσης-παραλαβής Καραμαλάκη-Δραγατάκη:
Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017, το προεδρείο της Ένωσή μας, μαζί με τον Α΄ Αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. Μπαρμπούτη, παρευρέθηκε στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της θέσεως του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, μεταξύ του πρώην επιθεωρητή και νυν Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου κ. Καραμαλάκη Μιχαήλ  και του νέου επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγου κ. Δραγατάκη Χρήστου.
Ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγος κ. Καραμαλάκης, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, ένστολους και πολιτικούς υπαλλήλους της Ελληνικής Αστυνομίας για τη συνεργασία, που είχε μαζί τους κατά τη διάρκεια της θητείας του ως επιθεωρητής, καθώς ολοκληρώνεται κατ’ αυτόν τον τρόπο ένας ακόμη κύκλος στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Επίσης τόνισε τον ιδιαίτερο ζήλο που επέδειξε, κατά τη διάρκεια αυτή, το Αστυνομικό προσωπικό με αποτέλεσμα οι Υπηρεσίες να ανταποκρίνονται με επάρκεια και αποτελεσματικότητα, ενώ ολοκληρώνοντας κάλεσε όλους να συνεχίσουν το έργο τους με τον ίδιο ενθουσιασμό συνεργαζόμενοι με το νέο Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο κ. Δραγατάκη.
Η ‘Ένωσή μας στα πλαίσια της εκδήλωσης, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο Επιθεωρητή, απένειμε δια του προέδρου της, στον κ. Επιτελάρχη,  την ιδιότητα του επίτιμου μέλους της Ένωσης Αξ/κων Κεντρικής Μακεδονίας μέσω τιμητικής πλακέτας, για την εποικοδομητική συνεργασία, που είχαμε κατά τη διάρκεια της θητείας του, ως Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί, μεταξύ των οποίων ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, οι Γενικοί Αστυνομικοί Διευθυντές των περιφερειών, οι Αστυνομικοί Διευθυντές των Διευθύνσεων της Γ.Α.Δ.Θ., οι Αστυνομικοί Διευθυντές των νομών των αντίστοιχων περιφερειών, καθώς και οι Αστυνομικοί Διευθυντές των αυτοτελών Υπηρεσιών.



 
                     -Ο-                                                                                                  -Ο-
          ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης                                                               ΚΑΜΟΥΡΑΣ Κλέαρχος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια