Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οργισμένη επιστολή αξιωματικού του ΠΣ στον Αρχηγό

Δημοσιεύουμε επιστολή συζύγου ανώτατους αξιωματικού της Πυροσβεστικής προς τον κύριο Αρχηγό του Σώματος: Θέλω  να  εκφράσω τα συναισθήματά που νιώθω αυτή τη στιγμή, Θυμό, οργή, απαξίωση 
και ντροπή  είναι οι επιεικέστερες λέξεις που ταιριάζουν  στην περίπτωση μου μετά την ενημέρωση που είχα από τον σύζυγο μου, ότι θα παραμείνει για έναν ακόμα χρόνο  μακριά από την οικογένεια του , χωρίς ο ίδιος να το επιθυμεί ή να το έχει επιλέξει .
          Πάντα είχα στο μυαλό μου ότι  ένας Ηγέτης με  το αξίωμα του Αρχηγού,  θα πρέπει  να διακατέχεται από αξίες, την υψηλή αίσθηση της αποστολής του,  την ακεραιότητα του, την  ανωτερότητα του, τις ηθικές του  αξίες την  αγάπη για το έργο του και  τα  Ιδανικά ! Δυστυχώς εδώ το μέτρο της δικαιοσύνης είναι νομίζω κάτω του μετρίου!
Ο σύζυγός μου είναι από την παλιά γενιά κοπής αξιωματικών , δεν μετέφερε ποτέ  μα ποτέ τα προβλήματα της υπηρεσίας στο σπίτι, δεχόταν και εκτελούσε τις διαταγές των ανωτέρων και τις τοποθετήσεις του χωρίς αντιρρήσεις, ακόμα και όταν δεν ήταν πάντα αρεστές και πάντα  μας παρουσίαζε  σε μας και τα παιδιά του ότι, το Πυροσβεστικό Σώμα είναι η μεγάλη  οικογένεια που την  διακατέχει η Δικαιοσύνη  η Ομαδικότητα και  ο Σεβασμός προς  όλους τους Συναδέλφους ( κάτι που τώρα κύριε Αρχηγέ δεν το πράξατε! Πρωτοτυπήσατε και σε αυτό, στο να διαλύσετε με πολύ ζήλο την  Ελληνική  οικογένεια  ! Σας ευχαριστώ  )
       Ο ένας ακόμα χρόνος που διατάξατε εσείς να παραμείνει μακριά από τον τόπο συμφερόντων του, μακριά από την οικογένεια του μπορώ να το θεωρήσω όχι, μόνο ως προσωπική και ανήθικη επίθεση στην οικογένεια μου, αλλά και δειλία από την μεριά σας για το πιο είναι  αντικειμενικά σωστό, και  πio  ορθό!.
Οδηγείτε ανώτατους αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος στην οικονομική εξαθλίωση στον εξευτελισμό και στη διάλυση των οικογενειών μας.
         Έχετε αναρωτηθεί ποτέ  ή όχι πως περνάμε ;Φυσικά δεν υπάρχει η μέριμνα της υπηρεσίας για σπίτι με αποτέλεσμα να πληρώνει ενοίκιο ,φαγητό και όλα τα έξοδα που συμπεριλαμβάνονται για έναν άνθρωπο που ζει μακριά από το σπίτι του.
Η οικογένεια που μένει πίσω αναρωτιέστε  πως περνάει; Θα σας πω εγώ! Λιτός   βίος. Σκέφτομαι πως δεν θα χαλάσω τα λίγα χρήματα που έχω  στο σούπερ μάρκετ, στη βενζίνη στο αυτοκίνητο ,στα καθημερινά έξοδα, πώς να μην πάμε σε γιατρό που ίσως χρειαστεί, τα έξοδα των παιδιών που είναι ουκ ολίγα .Οικονομικές περικοπές από παντού όπου μπορώ. Το αποτέλεσμα η απουσία του πατέρα να έρχεται σε δεύτερη μοίρα, πρώτη δυστυχώς είναι τα οικονομικά ! Την απουσία αυτή θα την καλύψω εγώ σαν μάνα!
            Θα μπορούσα να απαριθμήσω αρκετούς λόγους υγείας (πραγματικούς) που υπάρχουν στην οικογένεια μου ,με αποτέλεσμα την ανάγκη της παρουσίας του συζύγου κοντά μας , αλλά ξέρετε υπάρχει και κάτι που λέγεται αξιοπρέπεια, την οποία σαν Ελληνίδα Μάνα και σύζυγος με διακατέχει, και είμαι υποχρεωμένη να την  μεταδώσω  με τον καλύτερο τρόπο στα παιδιά μου.
             Αν περιμένατε όλη σας την ζωή για να γίνεται Αρχηγός, και να εισάγετε για πρώτη φορά ένα νέο μοντέλο αξιοκρατίας και αντικειμενικότητας (κατά εσάς) σε ανώτατους αξιωματικούς τότε το όνομα του είναι αθλιότητα.
            Εδώ θα χρειαστεί να σας θυμίσω όταν εσεiς καθίσατε μόνο για ένα χρόνο 2013-2014 ως περιφερειάρχης Ιονίων νήσων!   ( Εσείς είχατε ψυχή  και οικογένεια εμείς τίποτα !!!)
Η Μέθη της Εξουσία, η οποία κρατάει πολύ λίγο έχει ένα μαγικό τρόπο να διαστρεβλώνει την λογική των πράξεων και να ισοπεδώνει τις προσωπικότητες και τον ίδιο τον άνθρωπο
Τα γαλόνια δεν κάνουν τον άνθρωπο, ο άνθρωπος κάνει τα γαλόνια,
Θα τελειώσω λέγοντας σας συγχαρητήρια!!!!
Για όλα όσα μας κάνετε  νομίζω ότι θα πρέπει να μείνετε στην μελανή σελίδα της  Ιστορία του Πυροσβεστικού Σώματος
Σας εύχομαι, πάντα με σεβασμό στον θεσμό του Πυροσβέστη ! υγεία σε σας και την οικογένεια σας.

                 Σύζυγος Ανώτατου Αξιωματικού Πυροσβεστικού Σώματος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια