Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αποκατάσταση ατιμίας σε βάρος αξιωματικού της ΕΛΑΣ

Το bloko.gr χωρίς τη θέληση των συντακτών του, παρασύρθηκε ως "συνεργός" σε μια ατιμία σε βάρος αξιωματικού της αστυνομίας.

Αναδημοσιεύσαμε
αυτούσια και διατωρώντας όλα τα στοιχεία "είδησης" για την κακοποίηση δημοφιλούς ηθοποιού, από τον αξιωματικό της ΕΛΑΣ σύζυγο της. 

Επιχειρώντας σήμερα να επιβεβαιώσουμε πτυχές του θέματος, διαπιστώσαμε ότι πέσαμε θύματα εξαπάτησης μιας προκάτ και κακόβουλης πληροφορίας. Κακοποίηση όπως μάθαμε δεν υπήρξε ποτέ. Όπως ποτέ δεν υπήρξε καταγγελία ή οποιαδήποτε αναφορά είτε στην αστυνμία, είτε σε κάποια κοινωνική υπηρεσία.

Υπήρξε μόνο χολή, φθόνος και κακεντρέχεια από προφανώς συνάδελφους του αξιωματικού, οι οποίοι κατασκεύασαν την "είδηση" και την σέρβιραν σε ευήκοα δημοσιογραφικά ώτα.

Σεβόμενοι τη δεοντολογία, την αξιοπρέπεια μας και την αξιοπρέπεια του αξιωματικού, αλλά και όλα όσα υπηρετούμε όλα αυτά τα χρόνια από το δικό μας μετερίζι της ενημέρωσης, οφείλουμε ένα μεγάλο συγνώμη στον αξιωματικό και στους αναγνώστες μας, για το γεγονός ότι υπηρξαμε φορείς μιας ανυπόστατης και απροκάλυπτα ψευδούς όσο και κατασκευασμένης είδησης.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια