Κτηνοτρόφοι άδειασαν γάλα στη Λάρισα (βίντεο)

Δεκάδες κτηνοτρόφοι έχυσαν γάλα το πρωί της Τρίτης στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, γνωστή ως πλατεία Νομαρχίας στη Λάρισα, έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας και έκλεισαν με αχυρόμπαλες την είσοδο της Περιφέρειας, διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση.

Οι κτηνοτρόφοι έφθασαν στην πλατεία συνοδεία αστυνομικής δύναμης. Στη συνέχεια,  μοίρασαν δωρεάν γάλα σε διερχόμενους πολίτες, ενώ ξεφόρτωσαν μπάλες άχυρου τις οποίες και τοποθέτησαν στην είσοδο του κτιρίου.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας κ. Νίκος Παλάσκας ζήτησε συνάντηση με τον πρωθυπουργό για μία ακόμη φορά, κατηγορώντας τον πως αρνείται να τους δει τα τελευταία δύο χρόνια. Δήλωσε δε, πως οι κτηνοτρόφοι είναι αποφασισμένοι να φθάσουν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.
«Πριν από 25 χρόνια ήμασταν εδώ με τα ίδια αιτήματα. 25 χρόνια μιζέριας, φτώχειας και δυστυχώς όσοι πέρασαν όλα τα χρόνια και οι σημερινοί, ασελγούν πάνω στον Έλληνα κτηνοτρόφο» δήλωσε από την πλευρά του ο γραμματέας της Κτηνοτροφικής Ομοσπονδίας κ. Γιάννης Μπαρδανίκας.πηγή: Enikos/onlarissa