Πίτα έκοψαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής

Τη βασιλόπιτά τους έκοψαν τα πρωί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής. Διαβάστε την ανακοίνωση τής τοπικής συνδικαλιστικής Ένωσης: Σήμερα 17 Φεβρουαρίου η Διεύθυνση
Αστυνομίας Δυτικής Αττικής σε μια σεμνή τελετή και παρουσία δεκάδων αστυνομικών έκοψε τη βασιλόπιτα στην οποία παρευρέθηκαν ο  Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής κ. Κουμπούνης Βασίλειος, καθώς και Διοικητές Υπηρεσιών.
Η Ένωση μας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Σταματάκη Γεώργιο και τον αντιπρόσωπο της Ένωσης μας στην ΠΟΑΣΥ κ. Κρικέτο Σπήλιο.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ταξίαρχος κ. Ψωμάς Γεώργιος ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και ζήτησε τη συνεργασία όλων προκειμένου και κλίμα ασφάλειας να εμπεδωθεί στη Δυτική Αττική και οι συνάδελφοι να εργάζονται κάτω από αξιοπρεπείς συνθήκες.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης μας αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους τους συναδέλφους και εξέφρασε τη βούληση του Σωματείου μας να σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια για το καλό των αστυνομικών αλλά και της κοινωνίας που τελικά όλοι μας υπηρετούμε.
                                                      

                                                     Για το Δ.Σ.


                 - Ο -                                                                                         - Ο -
             Πρόεδρος                                                                           Γεν. Γραμματέας     ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος                                                          ΤΖΙΜΑΣ  Νικόλαος