Συνάντηση του Προέδρου της Ενωσης Ν.Α Αττικής με την Αντιστράτηγο κα Ζαχαρούλα Τσιριγώτη

Με την Αντιστράτηγο Ζαχαρούλα Τσιριγώτη συναντήθηκε ο πρόεδρος της Ενωσης Ν.Α Αττικής:
  


Την 05 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Γιώργος Καλλιακμάνης συναντήθηκε με την Γενικό Επιθεωρητή Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κα Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης μεταβίβασε στην Αντιστράτηγο το αίτημα για την τοποθέτηση σύγχρονου οικίσκου στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων Λαυρίου. Συγκεκριμένα κατά την επίσκεψη του Προεδρείου της Ένωσης στο Α.Τ. Λαυρίου διαπιστώθηκε ότι οι Συνάδελφοι που Υπηρετούν εκεί και εντέλλονται για εκτέλεση Υπηρεσίας στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων που βρίσκεται στις κατασκηνώσεις του Λαυρίου, εκτελούν Υπηρεσία σε ένα παλιό κοντέϊνερ που δεν πληροί τις προϋποθέσεις για την προστασία από τις καιρικές συνθήκες .
Η Αντιστράτηγος δεσμεύτηκε ότι θα κάνει όλες εκείνες τις ενέργειες έτσι ώστε να τοποθετηθεί εκεί ένας σύγχρονος οικίσκος. Την ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την άμεση ανταπόκριση.

Για το Δ.Σ.
-O-                                                                               -O-
Πρόεδρος                                                                Γεν. ΓραμματέαςΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                                ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος