Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ευχαριστίες από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας στον πρώην Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου

Με τον πρώην Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου, κ. Μανώλη Πετάση συναντήθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με αφορμή την ολοκλήρωση της θητείας του και την αποστρατεία του από την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου.



Ο κ. Καλαντζάκης ευχαρίστησε τον κ. Πετάση για την άψογη συνεργασία και την πολύτιμη βοήθεια που είχαν κατά τη διάρκεια της θητείας του, καθώς και για τη μεγάλη προσφορά του για πολλά συναπτά έτη στον χώρο της Αστυνομίας.  Ο κ. Πετάσης αντίστοιχα ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, ενώ του προσέφερε τιμής ένεκεν το έμβλημα της Ελληνικής Αστυνομίας για την προσφορά του, όπως ανέφερε, στην Δ/νση Αστυνομίας Λασιθίου.
Όπως τόνισε ο κ. Καλαντζάκης « το αίσθημα ευθύνης και η προσήλωση στο καθήκον,  η εμπειρία και η αξιόλογη όλα αυτά τα χρόνια πορεία του Μανώλη Πετάση τον καθιστούν έναν επιτυχημένο και καταξιωμένο Αξιωματικό που υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια  το κοινό καλό του νομού Λασιθίου μέσα από μια σπουδαία σταδιοδρομία  στον χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας.  Ως Δήμαρχος Ιεράπετρας εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες  στον κ. Πετάση για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα, καθώς και  για την αδιάλειπτη προσπάθεια του για τη διαφύλαξη της νομιμότητας, της ομαλότητας, της ασφάλειας και της κοινωνικής συνοχής στην Ιεράπετρα και σε ολόκληρο τον νομό Λασιθίου. Τον ευχαριστούμε θερμά και του εύχομαι ολόψυχα κάθε προσωπική επιτυχία» 
cretalive.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια