Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σύμβουλος Ερντογάν: Κατασκευάσαμε βλήματα που μπορούν να χτυπήσουν οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ

Σε μια σχεδόν αδιανόητη πρόκληση προχώρησε ο σύμβουλος του «σουλτάνου» Ερντογάν Γιγίτ Μπουλούτ, που μιλώντας στο κρατικό κανάλι TRT ισχυρίστηκε ότι η Τουρκία έχει κατασκευάσει βλήματα που μπορούν να «χτυπήσουν» οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Μάλιστα, ο Μπουλούτ -γνωστός για την τάση του να… υιοθετεί θεωρίας συνωμοσίας- σχεδόν χωρίς αποδείξεις, ισχυρίστηκε ότι η Τουρκία είναι σε ποσοστό 70% ανεξάρτητη όσον αφορά στην αμυντική της τεχνολογία.  
Ο σύμβουλος του Ερντογάν έχει πολλάκις προκαλέσει και την χώρα μας, ισχυριζόμενος πριν από λίγο καιρό ότι οι Έλληνες είναι «σκλάβοι» και πως η Ελλάδα «δεν υπάρχει». 
Λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε εξοργίσει τους Κύπριους λέγοντας ότι η Κύπρος είναι τουρκική και πως για αυτήν έχουν δώσει το αίμα τους «πολλοί ήρωες». 
«Πώς πήραμε πίσω την Κύπρο; Με το αίμα που έχυσαν οι ήρωές μας την πήραμε. Εάν κάποια χώρα της Ε.Ε. θέλει να πάρει την Κύπρο και δεχθεί να πληρώσει το ίδιο τίμημα, ιδού, εκεί είναι η Κύπρος, ας πάει. Εκείνοι που ονειρεύονται με επιτραπέζια παιχνίδια να χωρίσουν από την πατρίδα Τουρκία την Κύπρο, την οποία πήραμε με το αίμα των ηρώων μας, τότε ας έρθουν αν είναι έτοιμοι να πληρώσουν το ίδιο τίμημα. Μην εμπιστεύεστε ούτε τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο, ούτε τη λογική της βασίλισσας, ούτε τα παιχνίδια της Ε.Ε., ούτε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που στέγασε τους τρομοκράτες, ούτε εκείνους που αναθρέψαμε στην Τουρκία. Κάθε εκατοστό της Κύπρου που ποτίστηκε με το αίμα ηρώων θα το δώσουμε μόνο μξε αντάλλαγμα αίμα» είχε δηλώσει, με το σύνηθες προκλητικό ύφος του. 

Πηγή: Turkish Minute, ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια