Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι Αξιωμστικοί του ΠΣ δίπλα στους Πενταετείς Πυροσβέστες

Διαβάστε την ανακοίνωση τών Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος, αναφορικά με τον αγώνα των Πενταετών για τη μονιμοποίησή τους: Λίγες ώρες πριν την εκπνοή της πενταετούς σύμβασης
εργασίας, οι συνάδελφοι Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος για να διεκδικήσουν το αυτονόητο, την υποχρέωση της Κυβέρνησης να υλοποιήσει την επιταγή του ψηφισμένου νόμου του 2012 και να μονιμοποιήσει όσους έχουν τα σχετικά προσόντα και να ανανεώσει τη σύμβαση των υπολοίπων.
Δυστυχώς σοβαρές αμέλειες ή  προθέσεις, των εχόντων την υποχρέωση να ρυθμίσουν την ομαλότητα στο εργασιακό των 4000 συναδέλφων, αλλά και στο εσωτερικό του πυροσβεστικού μηχανισμού δημιούργησαν την εξαιρετικά αυτή δύσκολη κατάσταση.
Η ΕΑΠΣ  δήλωσε την στήριξη της στους συναδέλφους και το Δ.Σ. βρέθηκε στην κινητοποίηση με τον Πρόεδρο  Γ. Σταμούλη στον χαιρετισμό του να δηλώνει την υποχρέωση της κυβέρνησης να τηρήσει τόσο την προεκλογική της δέσμευση όσο και να υλοποιήσει την νομική υποχρέωση να επιλύσει έγκαιρα, νόμιμα και άμεσα την εγκληματική τριχοτόμηση του πυροσβεστικού προσωπικού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια