Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τα ΕΛΤΑ συμμετέχουν τελικά στο διαγωνισμό της ΕΛ.ΑΣ για τα διαβατήρια

Τα ΕΛΤΑ θα συνεχίσουν να συμμετέχουν στο διαγωνισμού ύψους 10,8 εκατ. ευρώ που είχε προκηρύξει η ΕΛ.ΑΣ. για τη διανομή των διαβατηρίων, σύμφωνα με δικαστική απόφαση επί ασφαλιστικών μέτρων, μετά από «γκάφες» που είχαν οδηγήσει την εταιρεία εκτός.


Συγκεκριμένα, η 41/2017/20.02.2017 δικαστική απόφαση επί ασφαλιστικών μέτρων, διατάσσει τη συνέχιση της διαγωνιστικής διαδικασίας για τα διαβατήρια (μεταφορά διαβατηρίων στην Αστυνομία) και δίνει τη δυνατότητα στα Ελληνικά Ταχυδρομεία να συμμετέχουν σε αυτήν.
«Η θετική αυτή εξέλιξη έρχεται σε μία εποχή που τα Ελληνικά Ταχυδρομεία πλήττονται από κύκλους που επιθυμούν την απαξίωσή τους» επισημαίνεται σε ανακοίνωση της διοίκησης της επιχείρησης.
Στο κείμενο σημειώνεται πως «διοίκηση και εργαζόμενοι της εταιρείας συνεχίζουν αθόρυβα και υπεύθυνα την προσπάθειά τους, με στόχο την ανάπτυξη της εταιρείας και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών σε κάθε γωνιά της χώρας - διαδικασία στην οποία θα επιθυμούσαμε να λειτουργήσουν και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων».
Επίσης, σχολιάζοντας δημοσιεύματα πως «τα ΕΛΤΑ βρίσκονται στο χείλος της κατάρρευσης» η διοίκηση υποστηρίζει ότι «η αλήθεια απέχει παρασάγγας».
Τέλος, για «τα διάφορα ευφάνταστα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας για προβλήματα με τον μέτοχο ​του 10%», η διοίκηση δηλώνει πως η συνεργασία της με τη Eurobank είναι άριστη και συνεχίζεται με τις καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης.
efsyn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια