Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τελετή αδελφοποίησης ενώσεων αξιωματικών Αττικής και Νότιου Αιγαίου

Στην Ροδο πραγματοποιηθηκε η κοπή Βασιλόπιτας απο κοινου μεταξυ της Ενωσης Αξιωματικών Αστυνομιας Αττικής και της Ενωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαιου. Παράλληλα
ανακοινωθηκε και εορτάστηκε το γεγονός της Αδερφοποίησης των δύο αυτών Ενώσεων. Το σπουδαίο αυτό γεγονός χειροκροτηθηκε απο ολους τους παρευρισκομενους!!! Ο Προεδρος της Ενωσης Νοτιου Αιγαιου Θεμης Ι. Καλαμάτας αφου ευχαριστησε τον κο Βραντζα Βασιλη και την Ενωση Αττικης δηλωσε χαρακτηριστικά οτι " τώρα δεν μας χωρίζει με την Αθήνα και την Αττική ουτε το πέλαγος και οτι μας Ενωνει μας κάνει πιο δυνατους"!!!

Ο Προεδρους της Ενωσης Αττικής Βασίλης Βράντζας μίλησε για δικαίωση των αγωνων και της προσπάθειας που καταβάλει ο Πρόεδρος της Ενωσης Νοτίου Αιγαιου απ την πρώτη στιγμη που ανέλαβε χωρις να υπολογιζει ψυχικό κοστος, κούραση και ταλαιπωρία και οτι το Αιγαιο, τα Δωδεκανησα και οι Κυκλαδες ειναι πλέον στην πρωτη γραμμη του αγωνα. Εδω αυτοι οι Αξιωματικοι ΦΥΛΑΝΕ τις ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ του ΑΙΓΑΙΟΥ ειπε με νόημα. 

Ο Προεδρος της Πανελληνιας Ομοσπονδιας Γιαννης Κατσιαμακας δηλωσε οτι στηριζει και εξάρει αυτη την κοινη προσπαθεια κι οτι η Ομοσπονδια και ο ιδιος προσωπικά θα σταθεί εγγυητής της κοινης δρασης στηρίζοντας απόλυτα αυτην την Συναπόφαση. Την εκδηλωση τιμησαν με την παρουσια τους ο Σεβασμιοτατος Μητροπολιτης Ροδου κ. Κυριλλος, ο Περιφερειαρχης Νοτιου Αιγαιου κος Γιωργος Χαντζημαρκος, ο Δημαρχος Ροδου κος Φωτης Χαντζηδιάκος ο Αστυνομικος Διευθυντης της Α' Αστυνομικης Διευθυνσης Δωδεκανησου Ταξιαρχος κ. Γιωργος Γεωργακάκος, αλλοι επισημοι φορεις και ολα τα μελη του Διοικητικου Συμβουλιου των δυο Αδερφοποιημενων Ενωσεων καθως και μελη του Δ. Σ της ΠΟΑΞΙΑ. 

Ακολουθησε τηλεφωνικο μηνυμα του Γ. Γραμματεα της Ελληνικης Αστυνομιας κου Αναγνωστακη ο οποιος χαιρετισε την Αποφαση των δυο Ενωσεων και εδωσε μηνυμα ελπιδας και προοπτικης σε ολο το Αιγαιο απο πλευρας ηγεσιας του Υπουργειου. Αναφερθηκε επισης στους επισημους παρευρισκομενους λεγοντας οτι τετοιες αποφασεις σηματοδοτουν την ελπιδα και την προοπτικη. Η Ροδος και το Νοτιο Αιγαιο χειρικροτησαν αυτην την Αποφαση. ( σημερα 11/2 και ωρα 11.00 θα πραγματοποιηθει Διοικητικό Συμβουλιο με ολα τα μελη των δυο Ενωσεων υπο την Αιγιδα της ΠΟΑΞΙΑ. Θα ακολουθησει επισημη Ανακοινωση.


Δείτε φωτογραφίες



Ο Περιφερειαρχης Νοτιου Αιγαιου κ. Γιωργος Χατζημαρκος χαιρετιζει την εκδήλωση 

 




 



 

 

 
Ο Δημαρχος Ροδου κος Φωτης Χατζηδιακος στον χαιρετισμο της εκδηλωσης.










 

.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια