Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι λέει η σύζυγος του δικηγόρου που πυροβολήθηκε στο γραφείο του

Δεν πίστευε στα αυτιά της η σύζυγός του Άδωνι Κουλιούφα, του δικηγόρου που τραυματίστηκε από έναν 76χρονο, όταν σηκώνοντας το τηλέφωνό της άκουσε μια φωνή να της λέει πως ο άντρας της είχε πέσει θύμα πυροβολισμών.


Ξεπερνώντας το αρχικό σοκ και ύστερα από μερικά τηλεφωνήματα, βρέθηκε πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο, τη στιγμή που οι γιατροί ετοίμαζαν τον άντρα της για χειρουργείο. Όπως η ίδια λέει στο protothema.gr παρά το χτύπημα που είχε δεχτεί ο σύζυγός της διατηρούσε τις αισθήσεις του και για λίγα λεπτά, πριν μπει στο χειρουργείο, μίλησε μαζί της.

«Ευτυχώς  ο άντρας μου έχει ξεφύγει το κίνδυνο, δεν κινδυνεύει η ζωή του από τα τραύματα. Φοβήθηκα πάρα πολύ για τη ζωή του όταν έμαθα ότι τον πυροβόλησαν και έτρεξα αμέσως κοντά του. Είχε τις αισθήσεις του πριν μπει στο χειρουργείο και μάλιστα μου είπε "να έχεις το νου σου στα δικαστήρια". Είναι πολύ καλός δικηγόρος , έχει προσφέρει πολλά στο κλάδο του και ακόμα και τη στιγμή που ήταν πυροβολημένος εκείνος σκεφτόταν τη δουλειά. Όσο για το δράστη δεν τον γνώριζα καθόλου και δεν περίμενα ποτέ να συμβεί κάτι τόσο τραγικό στον άντρα μου» λέει η δικηγόρος στο επάγγελμα σύζυγος του κ. Κουλιούφα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής ο γνωστός δικηγόρος της Θεσσαλονίκης πυροβολήθηκε εν ψυχρώ όταν ανακοίνωσε στον 76χρονο πως δεν θα χειριστεί ξανά την υπόθεσή του. Τότε ο δράστης έβγαλε από τη τσέπη του το περίστροφο που είχε κρυμμένο και πυροβόλησε τρεις φορές τραυματίζοντας σοβαρά στη κοιλιά, στο δεξί χέρι και στο μηρό τον δικηγόρο.

Στη συνέχεια ο 76χρονος πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα του Λευκού Πύργου και παραδόθηκε, ενώ σε έρευνες που έγιναν στο σπίτι του βρέθηκε μια κυνηγετική καραμπίνα και  27 κυνηγετικά φυσίγγια.

Σοκαρισμένη παραμένει η συνεργάτιδα του κ. Κουλιούφα, Ξανθίππη, η οποία ήταν μπροστά στο αιματηρό επεισόδιο και μιλώντας χθες στο protothema.gr εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν τον 76χρονο στο να πυροβολήσει το δικηγόρο.

«Είμαι πάρα πολύ σοκαρισμένη και προσπαθώ να συνέλθω. Είχαμε ραντεβού με τον 76χρονο άντρα στο γραφείο του δικηγόρου.Δεν γνωρίζαμε ότι αυτός οπλοφορούσε.Είχε το όπλο κρυμμένο στη τσέπη του. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχαμε έρθει σε προστριβή γιατί δεν μπορούσε να καταλάβει ότι για να μην βγει το σπίτι του σε πλειστηριασμό θα έπρεπε να πληρώνει ένα ποσό. Εκείνος όμως όχι μόνο δεν ήθελε να δίνει χρήματα αλλά ζητούσε και λεφτά από τον κ. Κουλιούφα ο οποίος όμως δεν μπορούσε να το κάνει αυτό συνέχεια. Να σας πω εδώ ότι είχαμε χάσει μια δικαστική υπόθεση του 76χρονου αστικής φύσεως . Όταν σήμερα ήρθε ο 76χρονος κατά τη συζήτηση με τον κ. Κουλιούφα τα αίματα άναψαν κι όταν ο κ. Κουλιούφας "δεν σε αναλαμβάνω πια,δεν αντέχω άλλο "εκείνος έβγαλε το κρυμμένο όπλο από τη τσέπη και τον πυροβόλησε τρεις φορές στη κοιλιά».

Ο Άδωνις Κουλιούφας έχει αναλάβει αρκετές πολύκροτες υποθέσεις. Πρόσφατα, εκπροσώπησε την πλευρά του συζύγου της 37χρονης Ανθής Λινάρδου, ο οποίος κατηγορείται ότι την σκότωσε. Επίσης, έχει ενεργό δράση στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών.


protothema.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια