Τί ζήτησαν από τον Επιτελάρχη οι αστυνομικοί του Ηρακλείου

Τον Προϊστάμενο του Επιτελείου της Ελληνικής Αστυνομίας συνάντησε αντιπροσωπεία των αστυνομικών του νομού Ηρακλείου, προκειμένου να του εκθέσουν τα προβλήματα, που
αντιμετωπίζει το προσωπικό.
Διαβάστε την ανακοίνωση:
Την 30/01/2017 αντιπροσωπία του Διοικητικού Συμβουλίου μας αποτελούμενη από  τον Πρόεδρο της Ένωσής μας ΠΙΚΡΑΚΗ Γεώργιο, τον Ταμία ΑΝΑΜΟΥΡΛΟΥ Χρήστο και το μέλος μας και Ειδικό Σύμβουλό της Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΗ Αθανάσιο, πραγματοποίησε σε εξαιρετικό κλίμα συνάντηση στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με τον Προϊστάμενο Επιτελείου ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ και τον Προϊστάμενο Κλάδου Προσωπικού Υποστράτηγο κ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ Ανδρέα. Αφού τους συγχαρήκαμε και τους ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στα νέα τους ιδιαίτερα απαιτητικά καθήκοντα, εν όψη της συνεδρίασης της Επιτροπής Τακτικών Μεταθέσεων ζητήσαμε την ενίσχυση της Δ.Α. Ηρακλείου με όσο το δυνατό περισσότερους αστυνομικούς προς κάλυψη κενών οργανικών θέσεων. 

Επίσης την άμεση απεμπλοκή μας από την υποχρέωση διάθεσης αστυνομικών στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Λέρο, την ενίσχυση μας με συμβατικά αυτοκίνητα και μηχανές , την τοποθέτηση μόνιμου ιατρού με οργανική θέση στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου και την άμεση λύση στο θέμα της καθαριότητας που απασχολεί όλες τις υπηρεσίες της Επικράτειας. 

Τέλος συζητήσαμε θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην Υπηρεσιακή ζωή τους οι συνάδελφοί μας και τα οποία είναι χρέος μας να αντιμετωπίσουμε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.
           Εκφράζουμε την βεβαιότητα μας ότι τα δίκαια αιτήματά μας εισακούσθηκαν, τους ευχόμαστε και πάλι καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντά του και προσδοκούμε στην συνέχεια της άριστης επαφής με την Ένωσή μας.  
          Με εκτίμηση


Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε. Α. Υ. Ν. Η.


                        Ο  Πρόεδρος                                                            Ο Γενικός  Γραμματέας
                ΠΙΚΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                         ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ