Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γερμανία: Απίστευτο περιστατικό 32χρονης που αποκεφάλισε το σύντροφό της κατά τη διάρκεια του σεξ!


Σοκ προκαλεί η υπόθεση μιας 32χρονης στη Γερμανία η οποία αφαίρεσε με απίστευτη αγριότητα τη ζωή του 28χρονου συντρόφου της.

Η εν λόγω κυρία ονόματι Gabrielle P. δολοφόνησε τον άτυχο Alex κατά τη διάρκεια ερωτικής τους συνεύρεσης. Τα εξευτελιστικά ερωτικά παιχνίδια που της ζητούσε κατά καιρούς την έφεραν στο σημείο να σκοτώσει τον σύντροφό της φέρεται να υποστήριξε στο δικαστήριο.

Το περιστατικό σημειώθηκε το 2008, ενώ το πτώμα εντοπίστηκε το Φεβρουάριο του περασμένου χρόνου στον κήπο του σπιτιού που διέμεναν στο Μόναχο.

Σύμφωνα με την 32χρονη, ο Alex της ζήτησε να του δέσει τα μάτια όσο ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και τότε η Gabrielle P. έβαλε το σχέδιο της σε δράση.  Αφού τον σκότωσε, μετά ολοκλήρωσε το φρικιαστικό έργο της, αποκεφαλίζοντάς τον.

 Η Gabrielle P. παραδέχτηκε τη δολοφονία, αλλά οι δικηγόροι υπεράσπισής της υποστηρίζουν ότι δεν ήταν προμελετημένη πράξη απελπισίας. Η 32χρονη γνώρισε το θύμα σε ηλικία 16 ετών και όταν έγινε 18 άρχισαν να ζουν μαζί, αλλά η σχέση τους ήταν θυελλώδης. «Ήταν δύο διαφορετικοί άνθρωποι», είπε η Gabrielle P στο δικαστήριο. «Ο άνθρωπος που ερωτεύτηκα ήταν καλλιεργημένος και αστείος».

Ο Alex όμως, όπως υποστήριξε, είχε και μια άλλη πλευρά που οι δικηγόροι της σκοπεύουν να παρουσιάσουν μέσα από ένα ημερολόγιο όπου έγραφε τις σεξουαλικές πρακτικές που την ανάγκαζε να παίρνει μέρος. Το Δεκέμβριο του 2008 είχαν ένα μεγάλο καβγά και τον πέταξε έξω από το σπίτι. Αργότερα όμως το ζευγάρι έλυσε τις διαφορές του και του επέτρεψε να επιστρέψει. Οι εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι είχε κάνει μόνο μια επίδειξη συμφιλίωσης και είχε ήδη αποφασίσει να τον σκοτώσει.

Η γυναίκα άφησε το πτώμα στο χώρο για τους επόμενους έξι μήνες. Μάλιστα, η ίδια μαζί με το νέο εραστή της Christian K., έθαψαν τη σορό στον κήπο του σπιτιού.

Σύμφωνα με την Telegraph, το κουβάρι άρχισε να λύνεται όταν οι θετοί γονείς του Alex ειδοποίησαν τις αρχές μετά την εξαφάνισή του, αλλά πληροφορήθηκαν πως ζούσε πλέον στη Ρουμανία με νέα σύντροφο και δεν ήθελε πια επαφές μαζί τους. Μια λάθος ειδοποίηση από κάποιον που θεώρησε πως τον είχε δει, το 2010, ενίσχυσε το σενάριο αυτό.

Η 63χρονη μητέρα του Thea E. απέρριψε την αφήγηση της Gabrielle στο δικαστήριο. «Η Gabi λέει ψέματα. Θα ήθελα να την κοιτάξω στα μάτια και να δω αν είναι πραγματικά ένα τόσο ψυχρό τέρας», δήλωσε χαρακτηριστικά.



Πηγή: newpost.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια