Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τον έπιασαν με 312 κιλά κάνναβη πάνω σε 4 μουλάρια

Μια ασυνήθιστη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή της Φλώρινας εντόπισαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της περιοχής.



Συγκεκριμένα, οι αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 21χρονο Αλβανό, ο οποίος μετέφερε 312 κιλά ακατέργαστης κάνναβης φορτώνοντας τα πάνω σε τέσσερα μουλάρια!

Κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα σε δασική περιοχή του Ανταρτικού Φλώρινας, οι αρχές εντόπισαν τον δράστη να έχει εισέλθει πεζός παράνομα στη χώρα και να μεταφέρει από κοινού με άλλα δύο άτομα που αναζητούνται και με τη βοήθεια των τεσσάρων μουλαριών 16 ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 137 συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους 312 κιλών.

Συνολικά κατασχέθηκαν :

-312 κιλά και 645 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
-4 ημίονοι
-1 κινητό τηλέφωνο και 4 κάρτες SIM.
Οι άλλοι δύο δράστες, συναυτουργοί του, εκμεταλλευόμενοι το δύσβατο της περιοχής καθώς και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν (πυκνή ομίχλη, βροχή) διέφυγαν της σύλληψης και αναζητούνται.
Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.


voria.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια