Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Άφατη τραγωδία - κλινικά νεκρός ο πατέρας, στο Δαφνί ο 28χρονος γιος, με ψυχολόγους η ανήλικη και σε "δανεικό" σπίτι - Βλέπουν σκηνοθετημένη ληστεία

Σε τραγωδία με πολλές ραψωδίες οδύνης εξελίσσεται η ανατριχιαστική εκτέλεση μιας γυναίκας κι ενός άνδρα στο Περιστέρι. Αν και ο εργολάβος οικοδομών οικοδομών συντηρείται
ακόμη στη ζωή με τεχνητή υποστήριξη, αξιωματικοί της αστυνομίας μιλώντας στο bloko.gr κάνουν λόγο για ανεπίστρεπτη αναμονή του μοιραίου τέλους.

Γίνεται ξεκάθαρη αναφορά σε κλινικά νεκρό θύμα ενός φονικού παραλογισμού. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας που έκαναν την αυτοψία, κάνουν λόγο για σκηνή εγκλήματος δίχως λογική. Δεν αποκλείουν μάλιστα το ενδεχόμενο της σκηνοθετημένης ληστείας ώστε να συγκαληφθεί το κίνητρο. Ένα κίνητρο και δύο δράστες που αναμένεται να διαλευκανθούν αν και όταν δοθεί απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα. Γιατί άνοιξαν την πόρτα στους δύο κουκουλοφόρους; Τους ήξεραν, ή κάτι που τους είπαν στο θυροτηλέφωνο, ή είδαν τους έπεισαν πως πρόκειται για φιλική επίσκεψη ξαφνικού όσο κι επείγοντα χαρακτήρα.

Η ασφάλεια αναζητά και ξεσκονίζει το παρελθόν του επιχειρηματία. Και στην Ελλάδα και στην Αλβανία. Οι δράστες, σύμφωνα με την κατάθεση της μικρούλας, ζήτησαν επίμονα τα λεφτά μιλώντας αλβανικά. Δεν βρήκαν όμως τα 9.500 ευρώ που ήταν καλά κρυμμένα σε μυστική κρύπτη στον χώρο της κουζίνας. Σε καμία όμως σκηνή ληστείας μετά φόνου, δεν έχει προκύψει εν ψυχρώ εκτέλεση δύο ανθρώπων με μία σφαίρα στο κεφάλι. Ως δολοφονική πράξη δείχνει μίσος ή πάθος. Και οι "ξένοι" - τυχαίοι ληστές δεν έχουν δε'ίξει τουλάχιστον μέχρι σήμερα, ότι θα ήθελαν να επιβαρύνουν το απλό για τα δεδομένα της ελληνικής νομοθεσίας αδήκημα της ληστείας, με το ισόβια καταδικαστικό της διπλής δολοφονίας. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο, εξετάζεται το ενδεχόμενο της σκηνοθετημένης ληστείας. Και γι αυτόν ακριβώς τον λογο, εξετάζουν το βαθύ παρελθόν, καθώς "κάτι παλιό κρύβεται πίσω από το διπλό έγκλημα" σύμφωνα με έμπειρο αξιωματικό της αστυνομίας.

Διπλό έγκλημα ή μήπως μεγαλύτερο αριθμητικά είναι ερώτημα; ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr ο 28χρονος γιος που δέχτηκε ένα χτύπημα στο πρόσωπο από ους φονιάδες, μεταφέρθηκε στο Δαφνί καθώς η νοητική ανάπτυξη φαίνεται πως σταμάτησε στην ηλικία των 5 χρόνων και η 16χρονη αδελφή του, παραδόθηκε στην οικογένεια του φιλικού περιβάλλοντος των άτυχων πατέρα και μητέρα της, ενώ υποστηρίζεται καθημερινή από ψυχολόγους.

.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια