Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θρίλερ στην Κρήτη: Σκελετός 20 "ετών" αναζητεί ταυτότητα

Την έναρξη ενός απίστευτου θρίλερ που εκτιμάται ότι θα διαρκέσει αρκετό διάστημα μέχρι να δοθούν- εάν δοθούν- απαντήσεις, σηματοδοτεί ο τυχαίος εντοπισμός ενός
ανθρώπινου σκελετού χθες το μεσημέρι στην περιοχή του Κοκκίνη Χάνι.

Ο σκελετός βρέθηκε από περαστικούς, οι οποίοι είδαν τμήματά του, δεν ήταν σίγουροι ότι πρόκειται για ανθρώπινα οστά και έκριναν σκόπιμο να ενημερώσουν την Αστυνομία.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ και στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί αλλά και η ιατροδικαστής, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πρόκειται πράγματι για ανθρώπινο σκελετό ή όχι.

Τα πρώτα οστά βρέθηκαν σε απόσταση περίπου δέκα μέτρων από την παραλία της περιοχής, ενώ χρειάστηκε να σκαφτούν κι αρκετά σημεία ώστε να βρεθούν όλα τα τμήματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές σε πρώτη φάση δεν μπορούν να πουν τίποτα με βεβαιότητα, αναφορικά με το εάν ο σκελετός ανήκει σε άνδρα ή γυναίκα, τα αίτια θανάτου, την ηλικία του ανθρώπου και το πόσο διάστημα ήταν θαμμένος εκεί ο σκελετός.

Μία πρώτη εικόνα από την αυτοψία που έκανε η ιατροδικαστής δείχνει, χωρίς όμως να είναι 100% σίγουρο, ότι ανήκει σε άνδρα, ωστόσο κανένα άλλο στοιχείο δεν μπορεί ακόμα να εξαχθεί, πριν γίνουν οι απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις από ιατροδικαστές και ανθρωπολόγους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σκελετός φαίνεται να βρισκόταν θαμμένος στο σημείο εκείνο τουλάχιστον για μια 20ετία, χωρίς κανείς να έχει αντιληφθεί το παραμικρό.

«Δεν υπήρχε κανένα στοιχείο που να μας δείχνει προς τα που θα πρέπει να κινηθούμε. Δεν υπήρχε κάποιο αντικείμενο που να φανερώνει την ταυτότητά του ανθρώπου και το μόνο που θα μας διαφωτίσει είναι οι εξειδικευμένες εξετάσεις που έχει ζητηθεί να γίνουν» ανέφερε αστυνομική πηγή.

Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνοδεύουν το μακάβρια εύρημα, μπορούν να γίνουν μόνο υποθέσεις. Μια εξήγηση είναι να πρόκειται για κάποιο άνθρωπο που πνίγηκε και τον ξέβρασε η θάλασσα και στη συνέχεια καταπλακώθηκε από τα χώματα όταν κατασκευαζόταν ο δρόμος που υπάρχει στο σημείο. Ένα άλλο σενάριο έχει να κάνει με άτομα που είχαν εξαφανιστεί μυστηριωδώς και δεν έχουν εντοπιστεί. Δεν αποκλείεται ούτε όμως και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, αν και αυτό, όπως έλεγαν αστυνομικοί, δεν είναι το επικρατέστερο σενάριο.

Οι αστυνομικοί που θα διερευνήσουν την περίεργη υπόθεση θα προσπαθήσουν να δουν εάν υπάρχουν δηλώσεις εξαφάνισης αρκετά χρόνια πριν, έτσι ώστε σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας να μπορέσουν να βρουν την άκρη του νήματος.


ΠΑΤΡΙΣ
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια