Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι ασύμμετρες πυρκαγιές του 2007 - Πρόσκληση για μέθεξη στην γνώση και στην αποκάλυψη

Αναδημοσίευση ενημερωτικής ανάρτησης στο facebook για την παουσίαση ενός πολύ σημαντικού βιβλίου για τις "ασύμμετρες" φωτιές του 2007, από τον
Νίκο Διαμαντή. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΑΠΣ με τον νυν, Γιάννη Σταμούλη, που έζησαν από τα μέσα το φονικό δαίμονα του ολέθρου, αποκαλύπτουν και συνδυάζουν άγνωστες στην κοινή γνωμή πτυχές εκείνου της πύρινου τυφώνα.

Γράφει ο Νίκος Διαμαντής και προσκαλεί σε μέθεξη γνώσης.

Οι πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2007 ήταν μια τυχαία σύμπτωση ή ένα οργανωμένο σχέδιο με πολλούς εκτελεστές;
Ένα ερώτημα στο οποίο προσπαθεί να απαντήσει μια μελέτη-έρευνα με τις υπογραφές του Προέδρου και του Επίτιμου Προέδρου της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, Ιωάννη Σταμούλη και Νικόλαου Διαμαντή.
Οι δύο συγγραφείς, ως Αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος, κληθήκαμε εκείνες τις τρομακτικές μέρες, να διαχειριστούμε ένα μέρος της πρωτοφανούς αυτής κρίσης, υποστηρίζοντας τον πυροσβεστικό μηχανισμό, που έδινε άνιση μάχη με τις ασύμμετρες απειλές που έπλητταν την χώρα.
Αισθανθήκαμε το χρέος και το καθήκον, να καταγράψουμε την βιωματική αυτή αντίληψη με αίσθημα ευθύνης ως μια από τις τραγικές στιγμές του τόπου μας, στην σύγχρονη ιστορία του, στο βιβλίο: «Οι Ασύμμετρες Πυρκαγιές του 2007 στην Ελλάδα».
Οι εκδόσεις ΑΛΕΞΙΠΥΡΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου των κ. κ. Ιωάννη Π. Σταμούλη & Νικόλαου Γ. Διαμαντή: «Οι Ασύμμετρες Πυρκαγιές του 2007 στην Ελλάδα» .
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 στο ξενοδοχείο Τιτάνια στην οδό Πανεπιστημίου 52 στην Αθήνα.
Για το βιβλίο θα παραστούν και θα μιλήσουν οι κ. κ. :
Θεόδωρος Ρουσόπουλος, Επισκέπτης Καθηγητής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, τ. Υπουργός
Νικόλαος Γιαννόπουλος, Αξιωματικός Ε.Σ. Διδάκτωρ του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στην Τρομοκρατία και τις Ασύμμετρες Απειλές
Συντονιστής της εκδήλωσης που τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος (ΕΑΠΣ) ο Δημοσιογράφος κ. Γεώργιος Καραϊβάζ από το www.bloko.gr
Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή μας.

.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια