Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αιγαίο: 130 βραχονησίδες θέλουν οι Τούρκοι – Νέα απειλή από τον Τούρκο Πρωθυπουργό

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις από την πλευρά της Τουρκίας. Μετά τον υπουργό Εξωτερικών πήρε σειρά ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας που... αμφισβητεί 130 βραχονησίδες στο Αιγαίο και απειλή
με... απάντηση της Ελλάδα.

Οι δηλώσεις Καμμένου, λέει ο Μπιναλί Γιλντιρίμ δεν έχουν κανένα νόημα για την Τουρκία. Ενώ ο Τσαβούσογλου μιλάει για προκλήσεις Καμμένου ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας πάει ένα βήμα παραπέρα, απειλώντας με απάντηση...
“Εμείς απαντούμε στις προκλητικές κινήσεις που έρχονται από την άλλη πλευρά με χαμόγελο. Δεν θα πρέπει να το ερμηνεύουν λάθος αυτό”, λέει ο Τούρκος Πρωθυπουργός.

Μάλιστα θέλει να... γκριζάρει ένα μεγάλο μέρος του Αιγαίου, πλέον οι νησίδες που αμφισβητεί η Τουρκία ξεπερνούν τις 100, είναι 130 όπως λέει, τονίζοντας μάλιστα πως “τα προβλήματα στο Αιγαίο δεν είναι καινούργια αλλά εχουν μακρά ιστορία”.
Ενοχλημένος εμφανίζεται ο Τούρκος Πρωθυπουργός και για το θέμα των 8 στρατιωτικών που διέφυγαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα:
“Έχω στείλει επιστολή στον κ. Τσίπρα γι' αυτό. Σε αυτήν εκφράζω εκ νέου την προσδοκία μας για την έκδοση αυτών των ανθρώπων με την επανεξέταση των σχετικών αποφάσεων στο πλαίσιο του νόμου”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια