Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σούπερκαρ εκχιονιστήρες! [video]

Όλοι ξέρουμε ότι το χειμώνα, όταν χιονίσει, οι πίστες αγώνων κλείνουν και οι ιδιοκτήτες σούπερκαρ τα κρατάνε κλεισμένα στο γκαράζ. ΣωστάΛάθος! Στον Καναδά υπάρχουν τρελοί που χαίρονται τα
υπεραυτοκίνητά τους. Ανεξάρτητα από τον καιρό.
Τον ρόλο των εκχιονιστήρων στην πίστα τον παίζουν ένα Audi R8 πρώτης γενιάς και μια LamborghiniGallardo, συνεχίζοντας τη γνωστή εμφύλια διαμάχη τους. Μια σύντομη εμφάνιση κάνει και μια Mercedes-AMGGL63 – αλλά αυτό το περιμέναμε, δεν αποτελεί είδηση…
Το βιντεάκι γυρίστηκε στο Autodrome του Saint-Eustache, στο Quebec και το σχόλιο του YouTube μιλάει για ντριφτ με ταχύτητες έως και 160 km/h.

Είναι ενδιαφέρον να βλέπεις τις γνωστές φιγούρες των δύο γνωστών σούπερκαρ, διότι εδώ το χιόνι αλλάζει πολύ την εμφάνισή τους γεμίζοντας τους τεράστιους αεραγωγούς τους (άραγε, δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα υπερθέρμανσης;)

Και τα δύο σούπερκαρ είναι τετρακίνητα, όμως τα συστήματά τους έχουν φτιαχτεί για το δρόμο, όχι για να σβαρνίζουν χιόνια. Οπότε, respect στους δύο οδηγούς, που τα ελέγχουν με μαεστρία - και δεν τα λυπούνται.
Ποιο από τα δύο έκανε τον καλύτερο χρόνο γύρω από την πίστα; Το video δεν το αποκαλύπτει, αλλά έχει σημασία; Το σημαντικό είναι ότι οι εμπλεκόμενοι το διασκέδασαν – κι εμείς μαζί τους, από τις οθόνες μας, παραμένοντας μέσα στην ατμόσφαιρα των ημερών.

drive.gr












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια