Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βίντεο με τους Έλληνες αστυνομικούς στη Βραζιλία - Tί μας ζήτησαν οι Βραζιλιάνοι

Απόλυτα ευχαριστημένοι από τη συνεργασία τους με τους Βραζιλιάνους συναδέλφους τους δηλώνουν οι τρεις Έλληνες αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, που από την Πρωτοχρονιά βρίσκονται στη
Λατινική Αμερική, προκειμένου να ενημερωθούν για τη δολοφονία του πρέσβη, Κυριάκου Αμοιρίδη.

Πληροφορίες του bloko.gr αναφέρουν ότι άτυπα τους έχουν επιτρέψει πρόσβαση στα στοιχεία της υπόθεσης για να αποκτήσουν πλήρη εικόνα των ερευνών.

Πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι Έλληνες αστυνομικοί, όταν επιστρέψουν στη χώρα μας, θα συντάξουν την αναφορά τους, θα ενημερωθεί ο εισαγγελέας, ο οποίος και θα αποφασίσει εάν θα τους καλέσει να καταθέσουν ή θα ενσωματώσει την αναφορά τους, ώστε μέσω δικαστικής συνδρομής να ζητήσει από τις βραζιλιανικές  αρχές και επίσημα τον φάκελο.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, οι Βραζιλιάνοι ζήτησαν από την ΕΛ.ΑΣ δείγμα DNA της μητέρας Αμοιρίδη, προκειμένου να ταυτοποιηθεί και επίσημα η σορός, καθώς κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό από την οδοντοστοιχία.
Αρχικά είχαν σκεφτεί να κάνουν την ταυτοποίηση με το DNA από το 10χρονο κοριτσάκι του, αλλά αυτό θα έδειχνε ότι το θύμα είναι ο πατέρας του παιδιού, αλλά όχι απαραίτητα ότι είναι ο Έλληνας πρέσβης.

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνονται οι Έλληνες αξιωματικοί ανάμεσα στους Βραζιλιάνους αστυνομικούς, κατά την έξοδό τους από το αντίστοιχο κτήριο της Ασφάλειας.
Τα μέσα ενημέρωσης εκεί έχουν δώσει ιδιαίτερη σημασία στο ταξίδι των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ:














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια