Υποβρύχιο drone με τεχνολογία sonar!


Σας αρέσει το ψάρεμα; Αν ναι, τότε τα νέα είναι ευχάριστα για εσάς, καθώς το νέο υποβρύχιο drone της PowerVision μόλις κατέφτασε.

Η εταιρεία παρουσίασε το PowerRay, ένα υποβρύχιο drone που χρησιμοποιεί τεχνολογία sonar και εσωτερικά φώτα για να «δελεάσει τα ψάρια». Έτσι μπορεί να εντοπίσει και να προσελκύσει ψάρια μέχρι και 30 μέτρα κάτω από το νερό.


Είναι σχεδιασμένο για να «επαναπροσδιορίσει την ερασιτεχνική αλιεία» σύμφωνα με τους κατασκευαστές. Το drone αξιοποιεί την ισχυρή συνιστώσα του «ανιχνευτή ψαριών» για τον εντοπισμό τους, αλλά και μιας βιντεοκάμερας που σας δίνει την δυνατότητα να τραβήξετε βίντεο σε ανάλυση 4K.

Η συσκευή είναι επίσης εξοπλισμένη με μια σύνδεση Wi-Fi που σας επιτρέπει τη λήψη των βίντεο και των φωτογραφιών κατευθείαν στο smartphone σας μέσω των ειδικών εφαρμογών για iOS και Android.

Αυτό που είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό στο PowerRay είναι ότι υποστηρίζει επίσης την ενσωμάτωση εικονικής πραγματικότητας.


Η PowerVision φέρεται να ανέπτυξε μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να αντιστοιχίσουν το drone με τα γυαλιά VR της εταιρείας για μια πιο συναρπαστική εμπειρία. Εκτός από αυτό, η συσκευή λειτουργεί με «βαρύτητα και χειρονομίες» ή «gravity and gestures». Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ελέγξετε το drone απλά μετακινώντας το κεφάλι σας!

Το νέο υποβρύχιο drone θα είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες σε μια τιμή που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη το Φεβρουάριο που μας έρχεται.Πηγή: secnews.gr