"Μουγκή" η ηγεσία των ΜΑΤ- ΥΜΕΤ στις ερωτήσεις των αστυνομικών - "Γιατί δεν έγινε επιχείρηση; Ως πότε θα μας χρησιμοποιείτε ως στόχους για τα καλάσνικοφ;"

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συγκέντρωση προσωπικού που συγκάλεση η διοίκηση της ΔΑΑ, προκειμένου όπως έγινε κατανοητό ως κοινή
συναντίληψη των παριστάμενων αστυνομικών, να γίνει ... ψυχολογικό μασάζ.

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες του bloko.gr όταν τέθηκαν καίριας φύσης και ουσίας ερωτήματα από την βάση προς τη διοίκηση, η τελευταία επέλεξε την όχι και τόσο κολακευτική για μια διοίκηση επιλογή της νήσσας. Και την εποίησε και υιοθέτησε τη σιωπή της.

Τα ερωτήματα των αστυνομικών ήταν γιατί δεν ενεργοποιήθηκε ο αστυνομικός μηχανισμός ώστε ν' ακολουθήσουν της επίθεσης έρευνες και προσαγωγές ύποπτων, ώστε τουλάχιστον να διατηρηθούν τα προσχήματα και να υποκριθούν κάποιοι ότι ενδιαφέρονται για το προσωπικό τους.

Το δεύτερο, ως πότε οι αστυνομικοί των ΜΑΤ - ΥΜΕΤ και της ΟΠΚΕ θα παριστάνουν ... τα κοτσύφια για τα πολεμικά όπλα και τις μολότοφ τρομοκρατών και αναρχικών; Όσο απαντήσατε εσείς, άλλο τόσο απάντησε η διοίκηση.