Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Οι αστυνομικοί των βουλευτών κάνουν σπατάλη και κακό στο Περιβάλλον" - Καταγγελία σε επιτροπή της Βουλής

Τη συνήθεια των αστυνομικών να κρατούν αναμμένες τις μηχανές των υπηρεσιακών αυτοκινήτων στο γκαράζ της Βουλής επέκρινε χθες ο οικολόγος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δημαράς κατά 

τη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για τους ορκωτούς ελεγκτές.
«Κάθε φορά που έρχομαι και αφήνω το αυτοκίνητό μου στο γκαράζ της Βουλής, κάποιοι και τον χειμώνα και το καλοκαίρι, οδηγοί αστυνομικοί των βουλευτών, έχουν τα αυτοκίνητά τους ανοιχτά. Το μεν καλοκαίρι δροσίζονται, τον χειμώνα ζεσταίνονται και μερικές ενδιάμεσες εποχές φορτίζουν τα κινητά τους τηλέφωνα. Εγώ, ως εκπρόσωπος της Οικολογίας, αναγκάζομαι πολλές φορές και κάνω συστάσεις στους αστυνομικούς» είπε ο Γ. Δημαράς και πρόσθεσε: «Γίνεται μεγάλο κακό. Αναγκάζομαι, λοιπόν, να κάνω συστάσεις στους οδηγούς αστυνομικούς και να τους λέω ότι δεν είναι σωστό, πρώτον, γιατί το γκαράζ γεμίζει καυσαέρια και, δεύτερον, γιατί σπαταλάμε καύσιμα και επιβαρύνουμε την οικονομία της χώρας και το περιβάλλον». Ζήτησε από τους βουλευτές να συστήσουν στους αστυνομικούς οδηγούς να μην ακολουθούν αυτό το «κακό παράδειγμα».
«Έχω κάνει κι εγώ πολλές φορές καταγγελία, παρά το γεγονός ότι δεν είμαι οργανωμένος στους Οικολόγους Πράσινους», συμφώνησε και ο πρόεδρος της Επιτροπής Μάκης Μπαλαούρας.
Κ.Που - avgi.gr












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια