Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου είχε «μπλεξίματα» με Ρόδιο δημοσιογράφο

Μηνυόμενος και υπόλογος για διέγερση τρίτων σε διάπραξη κακουργήματος και για απείθεια κατά των νόμων, για απειλές και εξυβρίσεις σε βάρος του Ροδίτη δημοσιογράφου και ερευνητή
κ. Λευτέρη Ρήνου, είναι ο δολοφόνος της 45χρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα.
Πρόκειται για έναν 39χρονο, που συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής σε μια καλύβα στο Κρίκελο Ευρυτανίας. Είναι στέλεχος του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα και φέρεται να είχε μυήσει στην οργάνωση και τη Θώμη.
Οι αστυνομικές αρχές, τον προσήγαγαν για το αποτρόπαιο έγκλημα, που έχει συγκλονίσει την χώρα, γιατί μετά από έρευνα διαπίστωσαν ότι είχε αναρτήσει στον τοίχο της προσωπικής του σελίδας στο facebook, κείμενα και βίντεο, στα οποία υποστήριξε ότι είχε πέσει θύμα πλεκτάνης από «συναγωνιστές» του ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα μέσων μαζικής ενημέρωσης στη Λαμία, τα ξημερώματα του Σαββάτου, ομολόγησε ενώ ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης και από εξέταση DNA.
Η 45χρονη παιδοψυχίατρος βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τετάρτης μέσα στο διαμέρισμά της επί της οδού Φοίνικα στα Γαλανέϊκα Λαμίας.
Το θύμα βρέθηκε πεσμένο μπρούμυτα, στο δάπεδο του υπνοδωματίου της, με τα ρούχα της και μέσα σε μία λίμνη αίματος, ενώ έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι σε λαιμό, θώρακα και αμυντικά τραύματα στα χέρια. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση φέρει περισσότερες από 15 μαχαιριές σε λαιμό και θώρακα.
Από ευρήματα της έρευνας και μαρτυρίες οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Λαμίας κατέληξαν στο συμπέρασμα πως βασικός ύποπτος για το φρικτό αυτό έγκλημα είναι ο 39χρονος που το θύμα είχε γνωρίσει στον πολιτικό χώρο «Ελλήνων Συνέλευσις».
Οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν για κατάθεση στο σπίτι του στους Σοφάδες Καρδίτσας, όμως δεν τον εντόπισαν και τελικά μέσω του κινητού του εντοπίστηκε στο Κρίκελο Ευρυτανίας, όπου μετέβησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και τον προσήγαγαν.
Σε αναρτήσεις του στο facebook ο 39χρονος ισχυρίστηκε ότι η 45χρονη δέχθηκε να τον φιλοξενήσει στο σπίτι της, αλλά κάποια στιγμή κατέβηκε για να πάρει κάτι από το αυτοκίνητό του και όταν επέστρεψε την βρήκε νεκρή!
Υποστήριξε, ακόμη, ότι δέχθηκε επίθεση από άγνωστο που τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα βαρύ αντικείμενο, έχασε τις αισθήσεις του και συνήλθε γυμνός μέσα στο αυτοκίνητό του που είχε σκασμένο λάστιχο!
Όπως λέει, ντύθηκε έχοντας τρομερό πονοκέφαλο, άλλαξε το λάστιχο και άρχισε να οδηγεί χωρίς να ξέρει πού να πάει, ώσπου κατέληξε σε ένα μοναστήρι, όπου τον πήρε ο ύπνος!
Έτσι, κατέφυγε στην καλύβα, όπου τον εντόπισαν οι αστυνομικοί από το ψηφιακό ίχνος της σύνδεσής του.
Στα πλαίσια της προανάκρισης περί ώραν 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου φέρεται να υποστήριξε ότι δεν θυμάται πως έκανε τον φόνο.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι σε αναρτήσεις του, στις οποίες υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα πλεκτάνης, κατονομάζει δύο ακόμη στελέχη της οργάνωσης του Ατρεμη Σώρρα ότι τον παρακίνησαν στην διάπραξη αδικημάτων σε βάρος του Ροδίτη δημοσιογράφου με αποτέλεσμα να μηνυθεί από τον τελευταίο!
Ο Ροδίτης δημοσιογράφος έχει προσφύγει από τον Αύγουστο του 2014 ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών κατά του 39χρονου.
Η οργάνωση Σώρρα ευαγγελίζεται την «σωτηρία της χώρας» από τα πλήγματα της οικονομικής κρίσης, η οποία δύναται να τελεστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, μέσω «ομολόγων του αμερικάνικου δημοσίου» ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.
Ο Ροδίτης δημοσιογράφος έχει κατ’ επανάληψη υποστηρίξει ότι πρόκειται για «απάτη» και έχει προσφύγει αρμοδίως ζητώντας εισαγγελικό έλεγχο.
Σύμφωνα με την αναφορά του ο 39χρονος υποστηρικτής, μέλος, εκπρόσωπος και διοργανωτής εκατοντάδων εκδηλώσεων υπέρ της αστικής-μη κερδοσκοπικής  εταιρείας με την επωνυμία «END NATIONAL DEBT».
Υποστηρίζει ότι έχει κατ’ επανάληψη πέσει θύμα επιθέσεων με αναφορές  στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον με χαρακτηριστική ένταση, απειλητικό, χυδαίο και εξυβριστικό χαρακτήρα.
Ο 39χρονος φέρεται σε μηνύματα του να δήλωσε στον Ροδίτη δημοσιογράφο πως εισάγει όπλα και «εξοπλίζει τους Έλληνες» ώστε κι εκείνος, «σαν προδότης, να φάει σφαίρες», οι οποίες μάλιστα δημοσιοποιήθηκαν στο facebook.
Iσχυρίζεται ακόμη ότι ο 39χρονος μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook, εξύβριζε με αισχρά εμένα και τη γηραιά μητέρα του και απειλούσε τη σωματική του ακεραιότητα.
Φέρεται ακόμη να καλούσε τα μέλη της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας End National Debt, να βιαιοπραγήσουν εναντίον του Ροδίτη δημοσιογράφου.
Υποστηρίζει μάλιστα ότι ανακοίνωσε ότι τον ψάχνουν στην Αθήνα για να του «σπάσουν τα κόκκαλα» ενώ οπαδοί αυτής της οργάνωσης αποδέχθηκαν το κάλεσμα του και κάποιοι προσφέρθηκαν να τον «γεμίσουν τρύπες».

dimokratiki.gr


 Πηγή:www.dimokratiki.gr












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια