Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι λένε πηγές της Κατεχάκη για το νέο μισθολόγιο των ένστολων - Πως αδειάζουν τον Καμμένο

Μια επίσκεψη ενός αξιωματικού του στρατού προχθές στην Κατεχάκη, δεν πυροδότησε σενάρια κρίσεων ούτε σήμανε ώρα κρίσεων όπως έγινε με την πυροσβεστική, αλλά
τροφοδότησε υποθέσεις για το νέο μισθολόγιο των ένστολων.

Κι αυτό γιατί, ο ανώτατος αξιωματικός του στρατού, ο υποστράτηγος Ζαχαρίας Πρασάκης, είναι ο επισπεύδων για λογαριασμό του υπουργείου εθνικής άμυνας των διεργασιών για το νέο μισθολόγιο που πολύ αναφέρεται σεμνυνόμενος πάντα ο συγκυβερνήτης Καμμένος.

Μιλώντας στο bloko.gr πηγές του υπουργείου θέλησαν ν' αποσυνδέσουν από το νέο μισθολόγιο τον χαρακτήρα της επίσκεψης, δηλώνοντας ότι συζητήθηκε και αυτό επ' ολίγου, μεταξύ αρκετών ακόμη θεμάτων, χωρίς πάντως είναι η αλήθεια να συμμεριστούμε το πνεύμα και την επιδίωξη του ισχυρισμού.

Σε ερώτηση του bloko.gr ποια είναι η εκτίμηση του υπουργείου αναφορικά με τις εξελίξεις για το νέο μισθολόγιο των ένστολων, μας ειπώθηκε πως για οποιοδήποτε νέο στοιχείο θα πρέπει ν' αναμένεται η ολοκλήρωση της αξιολόγησης ώστε στη συνέχεια να εξεταστεί το συγκεκριμένο θέμα με τους θεσμούς και πως το τι πραγματικά συμβαίνει ή διαμορφώνεται γνωρίζει μόνο ο Χουλιαράκης. "αλλά αυτόν που να τον βρεις τώρα".

Το επόμενο ερώτημα μας περιστράφηκε γύρω από τις δηλώσεις Καμμένου για να εισπράξουμε ως απάντηση πως ο υπουργός άμυνας υποστηρίζει ότι δεν θα υπάρξουν μειώσεις στο νέο μισθολόγιο, χωρίς ωστόσο οι ίδιοι (τα στελέχη της Κατεχάκη) να γνωρίζουν από που πηγάζει η γνώση και η αισιοδοξία του. Στο τελευταίο ερώτημα ποια η ανάγκη σύνταξης ενός νέου μισθολογίου από τη στιγμή που δεν θα υπάρξουν μειώσεις, απλώς ... ανασήκωσαν τους ώμους.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια