Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επικίνδυνες καταστάσεις, Αναζητήσεις αναρχικών για ... ύποπτους αστυνομικούς

Αναδημοσίευση ... δελτίου αναζητήσεων που αναρτήθηκε σήμερα στο athens.indymedia.org  με τίτλο: "Aber Alert: Αναζητούνται ασφαλίτες. Τελευταία εμφάνιση μέσα στο
Πολυτεχνείου στις 17/11 (Φώτο)"


Στις 17 Νοέμβρη το βράδυ, κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων στα οδοφράγματα έξω από το Πολυτεχνείο, οι εικονιζόμενοι κυκλοφορούσαν εντός κι εκτός κατάληψης. Οι κινήσεις τους κρίθηκαν ύποπτες από διαφορετικούς συντρόφους. Οι απαντήσεις που έδωσαν όταν κλήθηκαν

δυο φορές σε διάλογο, ήταν πιο ύποπτες κι από τις κινήσεις τους. Όπως δήλωσαν, δεν γνώριζαν κανέναν και δεν τους γνώριζε κανείς ούτε στο Πολυτεχνείο, ούτε στη γειτονιά που είπαν ότι ζουν (Περιστέρι).

Τους προτάθηκε από οργανωμένους συντρόφους να φωτογραφηθούν και το επόμενο απόγευμα να σβηστούν οι φωτογραφίες αφού γινόταν μια συνάντηση γνωριμίας στην πλατεία Εξαρχείων. Ειδάλλως, θα καταγγέλονταν δημόσια. Χωρίς να ασκηθεί βία ή απειλή βίας πάνω τους, συμφώνησαν στην πρόταση και πόζαραν οικειοθελώς (πάντα χαμογελαστοί).

Δεν εμφανίστηκε κανείς τους στο (πολιτικό) ραντεβού (σε δημόσιο χώρο). Και δεν ξαναφάνηκαν σε κινητοποίηση, εκδήλωση, συνέλευση κλπ. Όπως εμφανίστηκαν, εξαφανίστηκαν.

Αν τελικά ήταν απλά τουρίστες και αμέλησαν το ραντεβού, μπορούν ακόμα να απευθυνθούν σε κάποιο συλλογικό σώμα αγώνα στη γειτονιά τους ή στον χώρο όπου δουλεύουν ή στα Εξάρχεια, για να ληθεί η παρεξήγηση.


athens.indymedia.org
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια