Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βιομηχανία φέρεται ότι είχε στήσει στην Τροχαία ο αστυνομικός υποδιευθυντής - Δικογραφία για δύο "σβησμένες" με ανταποδοτικό όφελος κλήσεις

Για δύο διαφορετικές περιπτώσεις διαγραφής κλήσεων με ... αντικαταβολή και μάλιστα αυθωρεί και παραχρήμα κατηγορείται ο διοικητής της Τροχαίας που
πιάστηκε από τους αδιάφθορους της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr το φακελάκι με τα 2.000 ευρώ το παρέλαβε με αστυνομικό συνεργάτη του από ιδιοκτήτη βυτιοφόρου μεταφοράς πετρελαίου στον οποίο είχε "χρεώσει" διοικητικό πρόστιμο της τάξης των 10.000 ευρώ. Τα χρήματα είχαν προσημειωθεί και παραδόθηκαν μέσα σε φάκελο από τον εκβιαζόμενο, σε ιδιοκτήτη συνεργείου που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το τμήμα.

Στη δεύτερη περίπτωση, εμφανίζεται να παρέλαβε μέσα στο γραφείο του το ποσό των 600 ευρώ, από οδηγό φορτηγό στον οποίο είχε επιβληθεί πρόστιμο βαρέων βαρών για υπέρβαρο. Από τον οδηγό ζητήθηκαν 1.000 ευρώ, όμως συμφώνησαν στα τελικά στα 600. Ο λόγος; Το θύμα της εκβίασης είχε μαζί του 800 ευρώ και ζήτησε από τον αστυνομικό διευθυντή να του αφήσει τα 200 καθώς είχε ταξίδι μπροστά του.

Δεν μπορείτε να πείτε. Φιλεύσπλαχνος ο διοικητής, καθώς αποδέχτηκε δίχως φιοριτούρες και περαιτέρω διαπραγματεύσεις την προσφορά. 
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια