Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικός καταγγέλλει "συγκάλυψη" σοβαρής καταγγελίας από αρχηγείο και αδιάφθορους - Τι απαντούν

Το bloko.gr έλαβε και δημοσιοποιεί μια ιδιαίτερης σημασίας επιστολή αναγνώστη με την οποία εγκαλείται η ηγεσία για έλλειμμα ενδιαφέροντος στη διερεύνηση από μηνός σοβαρής καταγγελίας σε
βάρος αστυνομικών ειδικής κατηγορίας της ΕΛ.ΑΣ. για πλαστογραφίες, απάτη κατά του δημοσίου, παράβαση καθήκοντος κ.ά.

Σύμφωνα με τον αναγνώστη, με τα πλαστά αυτά έγγραφα κάποιοι λαμβάνουν συστηματικά χρηματικά ποσά που δεν τα δικαιούνται.

Διαβάστε την καταγγελία και στο τέλος ποια απάντηση δίνουν στο bloko.gr πηγές της αστυνομίας.




Ο αναγνώστης μας "κόμισε" σε φαξ εκτός της επιστολής, δύο φωτοτυπίες με τις αποδείξεις αποστολής πάλι με φαξ της λεπτομερούς 7σέλιδης καταγγελίας σε αρχηγείο και εσωτερικές υποθέσεις.


Το bloko.gr επικοινώνησε με αρμόδια στελέχη της αστυνομίας, που μας απάντησαν πως από το περιεχόμενο της επιστολής η μνήμη τους παραπέμπει σε καταγγελία που σχετίζεται με την υπηρεσία εναερίων μέσων. Γι αυτή την καταγγελία όπως τουλάχιστον επισημαίνεται, διατάχθηκε διοικητική έρευνα και αν προκύψει κάτι επιβαρυντικό για κάποιους, θα ανατεθεί στους αδιάφθορους για περαιτέρω διερεύνηση ποινικών ευθυνών.

Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε όποιον από τους αναγνώστες γνωρίζει κάτι για την υπόθεση αν πρόκειται γι αυτή ή για οποιαδήποτε άλλη, να συμβάλει ώστε να φωτιστούν -αν υπάρχουν- οι σκοτεινές πτυχές.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια