Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ζωντάνεψε ο παρ’ ολίγον νεκρός! Δείτε το απίστευτο περιστατικό!


Την ώρα που τα παιδιά του άνδρα αυτού θρηνούσαν για το θάνατο του πατέρα τους, αυτός πάλευε να βγει από αυτό!

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη σε περιοχή της Κίνας και όλοι πέρασαν ένα απίστευτο σοκ, όταν ξαφνικά άρχισαν να ακούν από το φέρετρο το νεκρό επί πολλές ώρες πατέρα τους να παλεύει να εξέλθει από αυτό!

Τα παιδιά του ενώ θρηνούσαν άρχισαν να ακούν έντονους ήχους μέσα από το φέρετρο!

Κινεζικά μέσα ενημέρωσης, αναφέρουν πως τα μέλη της οικογένειας του 75χρονου προετοίμαζαν την κηδεία του όταν εκείνος ξαφνικά πετάχτηκε από το φέρετρο μέσα στο οποίο είχε τοποθετηθεί.

Ο άνδρας με το που πετάχτηκε από το φέρετρό του ρώτησε με περισσή έκπληξη το γιο του: «Τι συμβαίνει;», με το νεαρό άνδρα να τον κοιτά με συναισθήματα τρόμου!

Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε θεωρηθεί νεκρός για περίπου οκτώ ώρες και η οικογένειά του βρισκόταν ήδη στη φάση προετοιμασίας της κηδείας και ταφής του.

Όπως ανέφερε σχετικά ο γιος του, όταν πλέον είχε συνέλθει από το αναπάντεχο σοκ, το φέρετρο είχε ανοίξει περίπου δύο ίντσες, όταν άκουσε τον πατέρα του να παλεύει να εξέλθει από αυτό.


Ο παρ’ ολίγον θαμμένος ζωντανός άντρας πάσχει από καρκίνο του οισοφάγου, όταν ξαφνικά σταμάτησε να αναπνέει, με το σώμα του να παγώνει και να γίνεται άκαμπτο, με την οικογένεια και το γιατρό να τον θεωρούν νεκρό.

Δείτε το απίστευτο βίντεο εδώ


Πηγή: newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια