Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λάρισα: Τί είπε σε αστυνομικούς και πυροσβέστες ο Μάξιμος Χαρακόπουλος

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος επισκέφθηκε στην
Αγιά το Πυροσβεστικό κλιμάκιο και το Αστυνομικό Τμήμα της κωμόπολης, προκειμένου να ευχηθεί για το νέο έτος, αλλά και να ενημερωθεί για το έργο που επιτελούν στον τομέα ευθύνης τους, καθώς επίσης και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην επιτέλεση της αποστολής τους.

Αρχικά ενημερώθηκε από τον Διοικητή του Α.Τ. Αγιάς κ. Βασίλειο Βλαχογιάννη για τις υπηρεσίες ασφάλειας που παρέχονται στην επαρχία αλλά και τις αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης κατά τη θερινή περίοδο λόγω της παρουσίας τουριστών στα παράλια του νομού.

Στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, ο Θεσσαλός πολιτικός, συνομίλησε με πυροσβέστες για τις συνθήκες εργασίας τους, τον απηρχαιωμένο στόλο αλλά και την εκκρεμότητα μονιμοποίησης των πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης.

Μετά τις συναντήσεις ο κ. Χαρακόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες για την ειλικρινή συνομιλία που είχαμε. Ως υπεύθυνος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα θέματα της Προστασίας του Πολίτη, επιδιώκω να έχω μια εις βάθος ενημέρωση για τα θέματα του Τομέα μου. Πέραν της θεσμικής συζήτησης με τους εκπροσώπους των αστυνομικών και πυροσβεστών, αλλά και τις συναντήσεις με την ηγεσία της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής, θεωρώ ιδιαίτερα χρήσιμες και τις επισκέψεις σε Α.Τ. και πυροσβεστικές υπηρεσίες. Εδώ έχει κανείς “από πρώτο χέρι” πληροφόρηση για τα προβλήματα.

Με την ευκαιρία αυτή θέλω να τονίσω για μια ακόμη φορά ότι η Νέα Δημοκρατία θεωρεί τα ζητήματα ασφάλειας του πολίτη ως πρώτης προτεραιότητας και στο πλαίσιο αυτό προτάσσει και την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική».







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια