Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εμπρηστική επίθεση σε γραφείο εργατολόγου

Το γραφείο του εργατολόγου, Δημήτρη Μπούρλου, στην οδό Ναυαρίνου, έβαλαν για ακόμα μία φορά στο στόχαστρό τους άγνωστοι. Πριν από λίγη ώρα τοποθέτησαν μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό
στην είσοδο, αλλά οι υπάλληλοι που ήταν εντός κατάλαβαν τις φλόγες και έσβησαν τη φωτιά, πριν φθάσουν οι πυροσβέστες.
Πληροφορίες του bloko.gr αναφέρουν ότι ένοικοι της πολυκατοικίας είδαν μία κοπέλα να αφήνει το μπιτόνι και να του βάζει τη φωτιά.
Υπενθυμίζεται ότι ο εργατολόγος είχε γίνει στόχος επίθεσης και τον περασμένο Φεβρουάριο. Τότε είχε πει ότι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο γραφείο, δεν πείραξαν τους συνεργάτες του, αλλά προκάλεσαν σοβαρές ζημιές καθώς έσπασαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, οι δράστες ανέφεραν ότι ο Δημήτρης Μπούρλος μπήκε στο στόχαστρο, καθώς «είναι μέλος της επιτροπής σοφών, η οποία χάραξε την κυβερνητική πολιτική όσον αφορά στην αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού, εντός του πλαισίου που ορίζει το τρίτο Μνημόνιο. Η αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού επιτελεί έναν ακόμη αντικοινωνικό σχεδιασμό, μια ακόμη έκφανση της επίθεσης κράτους και κεφαλαίου ενάντια σε όλους τους από τα κάτω».











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια