Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η φωνή της ΥΜΕΤ

Ευχόμαστε καλή χρόνια σε όλους τους συναδέλφους και ελπίζουμε το καινούριο έτος να βρεθούν λύσεις σε όποιο πρόβλημα μας απασχολεί στην υπηρεσία μας. Με την επίθεση στην διμοιρία στην
Χαριλάου Τρικούπη ήρθε ξανά  στην επικαιρότητα το ζήτημα το οποίο πολλές φορές έχουμε τονίσει από αυτή την στήλη και αφορά την φύλαξη των στόχων (τζιπάκια). Επειδή αυτή η επίθεση είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι απαιτούμε να εφαρμοστεί άμεσα το Π.Δ. και όσα αυτό προβλέπει, δηλαδή η φύλαξη να γίνεται με σταθερή αλεξίσφαιρα σκοπιά ή κινούμενη επιτήρηση. Ας σταματήσει πλέον η διοίκηση να παρανομεί, γιατί είμαστε πλέον αποφασισμένοι να προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να προστατεύσουμε  τους συναδέλφους μας. Γιατί πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η ΖΩΗ μας είναι πάνω από όλα.                                      
  
 Στις 11/1//2017 μέλη του διοικητικού συμβουλίου που υπηρετούν στην ΥΜΕΤ έθεσαν θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αθηνών για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί με το υπηρεσιακό στόλο της ΥΜΕΤ. Ιδιαίτερα έγινε επισήμανση ότι 12 από τα 25 υπηρεσιακά λεωφορεία έχουν πρόβλημα με το καλοριφέρ και ότι λόγω των λιγοστών χρημάτων που εγκρίνει η Διεύθυνση Οικονομικών του ΑΕΑ, τα χρήματα δεν επαρκούν για επιδιόρθωση όλων των βλαβών. Ήρθαμε σε επικοινωνία με την Διαχείριση Χρηματικού ΑΕΑ και άμεσα έγινε συνάντηση στις 13/1/2017 με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος δεσμεύτηκε προσωπικά για άμεση έγκριση δαπάνης, ενώ πληροφορούμαστε ότι ήδη έχει δρομολογηθεί η σταδιακή επισκευή των βλαβών. Θα παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις.



Τρεις μέρες μετά την δολοφονική επίθεση από τους «γνωστούς αγνώστους» έγινε νέα επίθεση στην Χαριλάου Τρικούπη με μολότοφ και πέτρες. Οι εντολές ήταν  καρμπόν ίδιες με τις προηγούμενες σαν να μην είχε συμβεί ποτέ η δολοφονική επίθεση.            
Τα ασανσέρ της ΔΑΕΑ συντηρούνται κανονικά; Υπάρχει πιστοποιημένο συνεργείο συντήρησης; Εάν όχι, σε περίπτωση ατυχήματος ποιος θα φέρει ευθύνη;                  Καμία προμήθεια σε αλεξίσφαιρο, κράνος ή σε αλλά δημόσια υλικά  θα γίνει;;;;                  «Αλλαγή του έτους» και η διμοιρία στο δρόμο σε πλήρη διάταξη στα κρατητήρια Ελληνικού  σε συγκέντρωση αλληλέγγυων.
 
Μετά από συνεχή παράπονα  και πιέσεις μας αλλά και ενέργειες του διοικητή της ΥΜΕΤ, τοποθετήθηκε υπηρεσιακό όχημα στο λόφο Ελικώνος που ήταν αναγκαίο από όλες τις απόψεις.  


17 Νοεμβρίου και 6 Δεκέμβρη για άλλη μια φορά οι διμοιρίες απέδειξαν την αξία τους, παρά την λιγοστή δύναμη που διαθέτουν.
Επεισόδια σε αγώνες μπάσκετ Α2 Πανιώνιος - Φάρος και βόλεϊ ανδρών Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού. Οι "οργανωμένοι" οπαδοί πλέον είναι ανεξέλεγκτοι και πηγαίνουν οπλισμένοι με πάσης φύσεως αντικείμενα για μάχη.


Οι αστυνομικοί της Αθήνας σε θερμοκρασίες κάτω του μηδενός εκτέλεσαν τα καθήκοντά τους χωρίς να τους παρέχονται τα απαραίτητα. Άλλη μια απόδειξη ότι το επάγγελμά μας είναι επικίνδυνο και ανθυγιεινό. Κάντε σύγκριση με τη σκέψη σας με άλλες εργαζόμενες ομάδες.
 
Πέρασαν 17 χρόνια από την τελευταία προμήθεια υπηρεσιακών λεωφορείων μήπως έφτασε η στιγμή να γίνει επιτέλους αγορά καινούριων λεωφορείων που να παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλους τους τομείς;

"Η φωνή της ΥΜΕΤ" δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών "ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια